mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 ya arkadaşlar utah' ın konferans finali maçlarının tarihlerini saatlerini bide nba tvde mi yoksa ntvde mi yayınlanıcağını bilen warsa lütfen söylesin ntv programına baktım 1.10 da nba maçı dio ama emin olamadım bilen warsa yardım ederse cok memnun olurum ..........şimdiden teşekkürler......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 bu akşam 22.30 da-2 buçuk saat sonra- nba tv de ilk maçı yayınlıyorlar, şimdilik tek bildiğim bu benim http://www.ntvspor.net/Pages/11007.ASP bu sayfaya arada bir girersen görebilirsin , kesinleştikçe güncelleyeceklerdir [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 19:56 tarihinde, bya tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 çok teşekkürler bende bu sayfayı bulamamıştım ntvde ...........saol........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ........sdf.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 .......cancel....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 ........hehe.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar