waxwing Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 emule dan bi film çektim media player ve bs playerla açtığımda sesler açılmıo sessiz oynuo film başka bi programdan denedim oda bilgisayarımda bu filmi oynatıcak audio codec in eksik olduğunu belirtti tag 8192 formatında audio data varmış bu dosyada hata mesajına göre yeni audio codec i install etmen gerekio dedi ama ne bu yeni codec adı nedir ne şekilde aratıp nerden bulabilirim[hline]Plugged in and ready to fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 BURAYA tıkla, ve buradan kazaalite cedec pack i indir. tüm sorunlarını halleder. edit=imzamı kaldırmayı unutmuşum, onu kaldırdım. [Bu mesaj Selamon tarafından 30 September 2003 18:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaReeM Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 O büyük geldiyse, AC3 cedec'ini yükle. Ses sorunları genellikle AC3 olmamasından olur...[hline]Korkmamalıyım, korku akıl katilidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar