Magic Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Alive Tetsuwan Girl'un yaratıcısı Tsutomu Takahashi'den tek sayılık bir manga. Ölüm cezasına çarptırılan birisinin, cezasından kurtulmak için sunulanlardan sonra yaşadıklarını anlatıyor. Çizimler çok hoşuma gitti, paylayaşım dedim...Burdan yakın[Bu mesaj Magic tarafından 01 October 2003 16:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 bunun fliminide yapmışlardı geçen sene bir festivalde gösterilmişti 2001-yada 2002 yapımıydı galiba ama ben gidememiştim:([hline]600 küsür cd den oluşan anime listemi görmek için mail atın:) [email protected] ekitaplara ilginiz varsa fantezi kitaplarını seviyorsanız siteme bir uğrayın belki ilginizi çeker bedava kitap okumak hemde türkçe:) www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar