Maddog35 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Nick - Nuquerna Server - The Mealstorm EU Race - Undead Class - Mage http://armory.wow-europe.com/?#character-sheet.xml?r=The+Maelstrom&n=Nuquerna Spell Fire Chest için sadece 6x primal fire kasılıp craft edilicek.. Ayrıca %280 fly mount var. Bankada gem'ler var alan arkadaş kendi kafasına göre spell fire set' e monte eder.. Migrate e açık.. Armory wand olarak niye bunu aldı bilmiorum ama arcatraz 2. boss dan düşen bir wandda bankada mevcut.. Ayrıca tier4 ve frost spec için epic eldiven ve belt var. Ayrıca stamina ve az birazda fire resist gear var.. Kafamda bi fiyat belirlemedim Teklifiniz için [email protected] veya 05388672323 bu numarayı arayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maddog35 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 mesaj editlemeyi bulamadım.. Varmı onuda bilmiorum gerçi :P... Alchemy transmute master.. 200 gold falanda para var..3 tane primal nether var.. recipe düşürmeye maalesef kasmadım :P Ayrıca alchemy stone ve riding crop var +4 badge of justice kasıldıktan sonra +49 fire spell damage off - hand alınabilir... Tüm instancelar için heroic keyleri var. SC questi için sadece grull dan alınan quest item gerekli.. Nightbane kesildi.. Sha'tar - scyer - ve cenerion exp. ' a exalted. [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 04:20 tarihinde, Maddog35 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maddog35 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Up.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 walal güzel acc ben talibim mumkünse alamak istiyorum.fakat satan arkadas eger şişmansa almıyacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar