Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 varmi hala bu oyunu oynayan? gecen yaz alip oynamistim 2 ay sonunda serverin cok bos olmasindan dolayi ve mmorpg den daha cok single havasi vermesinden dolayi birakmistim. su an hala oynayan varsa server ne durumda, oyunun oynanisinda degisiklikler oldumu bi iki bisi soyleyebilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 yokmu yahu oynayan bilen bu oyunu ? anyone ? someone ? lortum help pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 bi ara level trialini vermişti ama hiç beğenmemiştim, 1-2 saatten sonra bıraktım direk zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Bende bir hevesle collectors edition'unu almistim gecen sene, su anda sadece anahtarligini kullaniyorum. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar