Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Yorum yapmadan bir yoklama yapalım,bakalım pati kimlere veriyor oyları. Sadece parti adı. Benimki: Mhp'ye [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 15:06 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Tkp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 demokrat partiye..İçinde baykal olmasa sol oluşuma verebilirdim ama malesef. [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 15:13 tarihinde, bizsiziarariz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 chp veya dp daha karar vermedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 İdeolojine de karar ver bir ara. Sadece bir kesime muhalefet için, sağ ile sol arasında kalmışsın, lol diyorum. AKP [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 15:20 tarihinde, Aragorn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 taz abi biri sağ biri sol ne alaka ki ya? AKP'ye verecem ben En azından iktidar bir daha müslüman olsun Cumhurbaşkanını da müslüman seçerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Gp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 @Aragorn: "Terörist başına sayın şehitlere kelle" diyen bir zihniyete oy verirken hic mi için sızlamıyacak? ayrıca bu insanlara mı oy vereceksin? http://forum.paticik.com/konu.php?id=181559 Ha ama yok diyosanki ben Atatürk ten rahatsızım pkk yı destekliyorum bu cumhuriyetten rahatsızım diyorsan ona diyecek birşey yok tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 En azından müslümanlar Eagle wing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 said: @Aragorn: "Terörist başına sayın şehitlere kelle" diyen bir zihniyete oy verirken hic mi için sızlamıyacak? ayrıca bu insanlara mı oy vereceksin? http://forum.paticik.com/konu.php?id=181559 Ha ama yok diyosanki ben Atatürk ten rahatsızım pkk yı destekliyorum bu cumhuriyetten rahatsızım diyorsan ona diyecek birşey yok tabi. kimse ne için oy verdiğini açıklamak zorunda deil beyler sadece kime verileceği sorulmus. Hesap Sormak Bizim işimiz deil, kendii içinde halletsin bunu Konu sapmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 said: En azından iktidar bir daha müslüman olsun Cumhurbaşkanını da müslüman seçerler Biz neyiz?Lafınınız düşününde yazın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 bu konunun da sapacağı açıldıgı saniyeden belliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 hehe evet:) kimse oy vermesinin gerekçesini yazmasın kitlemesin topic. Akp ye verecem müslüman oldukları için diyenlere de dicek bişey bulamıyorum ayrıca diğerleri Starbucks dinine mensup ya akp kaldı bi müslüman..ilk ve son yorumum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 tek aday abdurrahman boztaş hem müslüman hem ateist.hem komünist hem milliyetci.hem sagcı hem solcu daha ne olsun? [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 ınsanlara hangı partiye oy verdikelri sorulmaz bu kendisinde kalan bi bilgidir kişinin yapmayın böle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar