Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Artık nasıl bişey bilmiyorum 4 pc 3 tanede printer+scanner degiştirdim şu zamana kadar ama bunların hepsinde sorun yaşadım ömrüm boyunca..tam acil bişey oluyor print alıcak scan edicek pat calışmıyor. şöyle printerı takıyorum usbden hub problem msjı veriyor pc bu alet çalışmıyor diyor ama bunu sadece acil durumlarda yapıyor bu kıl şey. 40 kere tak cıkar yapıyorum olmuyor bazende 2dk sonra kendi kendine calışıyor kasanın önündeki usblere takıyorum klavyedikne takıyorum hep aynı sorun arkadakilerdede genelde yapıyor bu problemi şu anki printer canon mp390 son drverlarınıda update ettim. acaba bu kasa içinde usblerin öne çekilen paralellerinde bir problemmi var? usb 2-3 parçaya ayıldıgı için yapıyor olabilirmi öneriniz nedir ? (dijital foto makinasında hiç olmadı şimdiye kadar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 şöle mesela driverları yüklü aletin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar