MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Evet arkadaşlar oyunu D&R'dan aldıktan yaklaşık 3-4 hafta sonra Sendit'ten elime geçmesinden dolayı elimde kalan jelatini bile açılmamış BF2142'yi satmayı düşünüyorum. İstanbul'dayım, ama kargo vs gibi işlerle yurtiçi başka yerleri de halledebilirim :) Şu anlık tam olarak 65YTL düşünüyorum(Piyasa fiyatı 70-75YTL idi yanlış hatırlamıyorsam.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Ulan oynansa oynasa online oynanır, ki online oynayanların hepsinde vardır şimdi pati ahalisinden :) Elimde kaldı bu da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 elinde patladı gibi gözüküyor evet =) bu arada 60 ytl olarak görmüştüm ben d&r'da bi ara, bi kontrol etsen iyi olur sıfır fiyatı. bence satamazsan kendin oyna güzel oyun heh. [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 23:00 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Efecan bi ara seninkini verde takılalım yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 60 YTL olarak ucuzladığını bilmiyordum, biraz daha dikkatli baksaydım daha iyi olurmuş... 50 YTL o zaman , up :) Bu arada 2 tane var o yüzden satıyorum, yoksa niye satayımki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 mad sen ver birini bana ben oynıyayım satma =P eski wolfeinstein anıları hatrına =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 şaka bir yana koysana gittigidiyor a belki satma şansın yükselir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 evet onu deneyeyim birde , iyi fikir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar