Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

407 problemler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
3-4 ay önce babama 2006 model 407 aldık. Babam yurtdışında ben kullanıyorum bu ara da bir kaç problem var babam farkına varmamış mı üşenmiş mi bilmiyorum da nedir ne kadar tutar diye bi size sorayım dedim.
*Frenlere basınca otobüsler gibi ses yapıo. Nedendir bu?
*araba rölantideyken böle cık cık cık diye bi ses çıkarıo debriyaja basınca kesilio bu ses.
*2. el aldık bizden önceki sahibi park sensörü taktırmış sonradan. Bu park sensörü ara ara esince çalışıo esmeyince çalışmıo. Yaparlar mı bunları? :D
Mesaj tarihi:
Arabadan cok anlamam ama sen bi komple bakima ver yaw :)

O frendeki ses sakat olabilir,ben de gecen gun aldigim arabanin kullanim klavuzunu okiyim dedim tarif ettigin gibi bisey tarif etmisti (ya da ona benzer ) acilen servise gosterin fren sistemi bozulmustur gibi bisey demis kitapcik
Mesaj tarihi:
E garantisi yok mu? Götür hepsini yapsınlar.

Benimkinde de nadiren frenlerden çok hafif bi inilti sesi geliyor. Sordum tozlanmıştır getirin hallederiz dediler.
Ama otobüslerdeki seviyede değil. Eğer o kadar ses geliyrsa fren balatalarındandır muhtemelen değiştirirler. Zaten 20bin civarı bitebiliyor balatalar. Arabasına göre tabi. Çok uzun dayananlarda var.

Benim arabada da rolantide bi cıkcık sesi var bu normal dediler yeni arabalarda volan'ın oralardan falan bişeyler dediler bilmiyorum normalmiş Astradaki ses.
Mesaj tarihi:
frenden ses geliyosa ya diskler tozlanmıştır ya da balatalar bitmiştir.

debriyaja basılınca kesiliyosa cık cık sesi , şanzuman yağı mı keçesi mi ne değişecek demektir. vs.
Mesaj tarihi:
Araba kac km de? vitesi manuel mi otomatik mi? Bence balatalarin sadece tozlanmis. Cik cik cik sesi icin bir sey diyemeyecegim cunku debriyaj ile alakam sadece 1 ay olmustur veya olmamistir.
  • Yeni Oluştur...