murtyy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 hıms anladım saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 nihilum 1. kesti sonra arada 8-9 tane guild kesti vashjı ondan sonra DNT kesebildi. For The Horde, Curse, Method, Death Wish vs vs baya ii guildler var şu an. Belli olmaz hepsi de Kael'thasa yardırıordur herahlde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Kael in last phase vidyosunu izledim baya iyi yardırıo kael kolay kolay alamazlar gibi gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 sölüyorum sölüyoru anlamıyosunuz iki stormboltluk canıyla yardırsa yardırsa ne kadar ayrdıracak, kapıyım getiriyim Magniyi sololasın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 off 15 guild falan kesit vashjı =) folloş oldu karı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar