Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sandıktan Ümitliyim

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

dün gece Lüleburgaz Kongre Meydanı'nda arkadaşlarımızın konserindeydik. Oturduğumuz yerde türbanlı iki kadın vardı dört tane de çocukları. Çok uzun ve anlamlı bir şiir okunuyordu cumhuriyet ve bağımsızlık, laiklik hakkında ki kadınlar çocuklarına "kalkın hadi gidiyoruz burada izlenecek bir şey yok dinlenecek bir şey yok" dediler ve birkaç kişi daha onlara katılarak ayrıldılar meydandan.
Sosyal ağlarda paylaş

Tabi ki zihniyet farkı da. Ben zihniyeti farklı olan taraftan birinin yaptığı saçma bir işi, o zihniyetteki tüm insanlara mal etmek gibi saçma sapan ve bir insana yakışmayan bir davranışı sergilemem. Anlatmak istediğim buydu ve rahatça anlaşılabiliyor mesajımdan, yaptıklarını savunmadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Spark yaptığın yanlış birşey bak, genelleme yapamazsın bir ideoloji için. Herşeyin aşırı uçları olur, bu sağda da böyledir, solda da böyledir. Bir-iki kişinin davranışları değerlendirilip, bir kesime yapıştırılması yanlış olur. Ayrıca AKP'lilerin büyük çoğunluğu Atatürkçüyüz demezler, ama Atatürk'ü sevmemezlik te etmezler. Tabi ki sevmeyeni de vardır, ama bu aşırılar solda da var, engellenemez.
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes çocuğunu kendi fikirlerine göre yetiştirecek tabii ki, bundan daha doğal ne olabilir? Ateist birinin çocuğunu Müslüman yetiştirmesine olanak var mıdır? Benim çocukluğumda başıma birşey gelmedi, kafan rahat olsun ama yazdıklarından senin hala çocuk olduğun belli oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...