maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 dün gece Lüleburgaz Kongre Meydanı'nda arkadaşlarımızın konserindeydik. Oturduğumuz yerde türbanlı iki kadın vardı dört tane de çocukları. Çok uzun ve anlamlı bir şiir okunuyordu cumhuriyet ve bağımsızlık, laiklik hakkında ki kadınlar çocuklarına "kalkın hadi gidiyoruz burada izlenecek bir şey yok dinlenecek bir şey yok" dediler ve birkaç kişi daha onlara katılarak ayrıldılar meydandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 İki tane türbanlı kadın böyle birşey yaptı diye, hepsine mi mal etmek lazım bunu? Bende Atatürk'e küfreden ateist, solcu biliyorum bir sürü, herkese mi mal edeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 aragorn o kadınları savunman ne alaka şimdi? bunu açıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Kadınların yaptığını savunmuyorum. Sadece 2 kişinin yaptığını, tüm türbanlı insanlara uyarlamasının yanlış olduğunu vurguluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Maelstrom'un anlattıgı gibi, böyle bir olayda türbanlı kadınların boyle bir tepki vermesimi daha ilginc gelıyor artık yoksa cumhuriyet mitingine katılan turbanlı kadın goruldugundemi? hangisi daha şaşırtıcı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 İkisi de ilginç geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 hah işte orada zihniyet farkı devreye giriyor. sağlıcakla kal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Tabi ki zihniyet farkı da. Ben zihniyeti farklı olan taraftan birinin yaptığı saçma bir işi, o zihniyetteki tüm insanlara mal etmek gibi saçma sapan ve bir insana yakışmayan bir davranışı sergilemem. Anlatmak istediğim buydu ve rahatça anlaşılabiliyor mesajımdan, yaptıklarını savunmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 iyide aragorn akp destkçilerinin hepsinin zihniyeti aynı bir tane istisna görmedim bugüne kadar .hepsi atatürkçüyüm diyor ama biraz sohbet ettikten sonra ne nane oldukları görülüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Spark yaptığın yanlış birşey bak, genelleme yapamazsın bir ideoloji için. Herşeyin aşırı uçları olur, bu sağda da böyledir, solda da böyledir. Bir-iki kişinin davranışları değerlendirilip, bir kesime yapıştırılması yanlış olur. Ayrıca AKP'lilerin büyük çoğunluğu Atatürkçüyüz demezler, ama Atatürk'ü sevmemezlik te etmezler. Tabi ki sevmeyeni de vardır, ama bu aşırılar solda da var, engellenemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Şekilcilik her yerde var. Erdoğan da gayet şekilci bir insan. Baykal da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 @ Aragorn sen akp taraftarısın diye ben seni yadırgamıyorum. zaten duygu da katmadım anlattığım olayda. çocukların zihniyetlerindeki oluşuma engel olan iki türbanlı kadının yaptığından bahsettim. senin çocukluğunda başına ne geldi bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Herkes çocuğunu kendi fikirlerine göre yetiştirecek tabii ki, bundan daha doğal ne olabilir? Ateist birinin çocuğunu Müslüman yetiştirmesine olanak var mıdır? Benim çocukluğumda başıma birşey gelmedi, kafan rahat olsun ama yazdıklarından senin hala çocuk olduğun belli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 ateist adamda cocuguna vicdan ozgurlugu tanıyıp istedigi dini secme ozgurlugunu vermelidir ben ateistim oda ateist olacak dusuncesı ben muslumanım oda musluman olmak zorunda ile çakışan bana gore sacma bi durumdan baska birsey degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 nüfus cüzdanımda dini İslam yazıyor benim. ben itiraz etmiyorum buna. aklının ulaşabileceği sınırları aşmak için çok geç kalmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Medeni Kanun'a göre, aileler çocukları ergin olana kadar, onlara kendi inançlarına göre, dini bilgiler vermekle yükümlüdürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 . [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 16:26 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 of be dostum aşmışsın *ayakta alkışlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 anne babalar çocuklarına kendi bildiklerini empoze etmeye çalışmaları yanlıştır. mesela benim ailem ne din ne de siyaset konusunda beni yönlendirmiştir. ben kendim buldum yolumu. doğru olan da budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 bence doğru olan sert sınırlar koymayıp yumuşak sınırlar çerçevesinde bireylerin yetiştirilmesi. yoksa hepten evlat free bırakılırsa ahlaken göçebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 bende ümitliyim bu secimden,halkın büyük bir bölümü uyandı artık.. hala akp yanlısı mankafalar var ama cogu kisi akpye oy vererek yaptıgı hatanın farkında vardı.. hadi hayırlısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 dyp barajı geçemezse tek akp . cumhurbaşkanlığı seçiminde ihtimalsiz abdullah gül. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 ahanda sekil 1a da goruyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 neyi canım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 ya ben bişi sorcam şimdi ben muhtarlıga gidip seçmen kagıdını doldurmadım ama ismimin olup olmadıgınıda bilmiorum eger ismim warsa genede seçmen kagıdı doldurmam gerekiyo muydu oy kullanmak için..??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar