demorah Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 lovely complex mangası download linki arıyorum ama torrent dışında Bi türlü bulamadım, çoğunda 6dan sonrası yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Bulamayacaksın. Çizilmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Lan manyağı oldum ben bunların Aaaaa episode 07 pls. ya böyle yerde mi bırakılır Aaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=5053 Risa and Otani are always being laughed at as the comedy duo. Risa, a girl, is taller than the average girl, and Otani, a boy, is shorter than the average boy. The two are always bickering and even their teacher sees them as a comedy act. But as their friendship develops, so does Risa`s feelings toward Otani. Gerçekten çok hoş bir romantik komedi. Bu tarz şeyleri seviyorsanız muhakkak izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Başları çok güzelde bir yerden sonra FECİ halde bayıyor. Sürekli kararsızlık yaşıyan kızın git-gel leri beni bıktırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 evet beni de 14 den sonra baymaya başladı, zar zor bitirebildim. Ama baymadan önce kesinlikle keyif aldım bolcana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Dynun said: Bulamayacaksın. Çizilmedi. AHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 animesi süper, beni baymadı. eğlenerek izledim, insanın içini açıyo. tipler falan çok tatlı ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar