attackhan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 böle teknoya arabeskel bi yaklaşım. heryerde duyuyorum ve baydım yeter artıkın gına geldi. dipnot: şarkıyı şöle özetleyeyim dırı dırı dın dın dın, dırı dırı dın dın dın. böle dewam edio keşke youtube felan bi linki olsa da herkes ha şu dese =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 ha şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 aynı nefret ve gına duygularını barındırıyormuyuz paylaşalım +rep teraziye tıklamayı unutmayalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 "Şarkıdan nefret ediyorum, biri linkini koysun da dinleyelim" Bu da iyiymiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=rsw_3eVa8L0 niye öyle diyosunuz süper şarkı ..değil tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 ya aslında müziği yadırgamam. en derin arabeskinden tut ismail yk dinleyene bile saygım kalır sonuçta müzik bi zewk de heryerde tüm shoplarda köşe başlarında çalınca nevrim döndü =) buarada koysanıza bi dinliyelm züperdi =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar