jacabo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 bende sokaktan aldigim guya 2 hafta bakip disardan zarar gormesin diye besliyceegim kediye (obi wan ) iyice baglandim ayrilamiycak gibi hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 bu bana attığın bir laf ise obiwan şu an çok iyi bir evde kalıyor. ramses'i de ben değil arkadaşım aldı. Yoda ise halen bende durmakta. Sormak istediğin bir şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 yok yaw sana laf atmadim kendi halimi anlattim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 eahahehea aynı olay benim de başıma geldi de =) yine obiwan isimli bi kediyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 dün akşam bende sokakta gözü açılmamış bir yavru kedi buldum.besliyorum şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Sarı olanı verdik, siyah olan dolanıyor, altın renkli lekeleri olanı eve aldım çünkü siyah beyazımsı olanı kargılar öldürmüş:/ çok üzüldüm ya. çok seviyorudm onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar