Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Allah herkeze Bir Dünya nasip etsin...

SandroNightFall

Öne çıkan mesajlar

Ben her zaman hayalimde yarattığım dünyada yaşamak istemişimdir. Mutlaka sizde hayal etmişsinizdir. Bana sorarsanız keşke forgetten realms yada bu tarz bir dünyada sessiz sakin yaşamak. Yada ne biliim herkezi yönetmek falan. Güç peşinde koşmak. Büyüler yapmak. Yada bambaşka bir dünyada ilkel bir toplumda yaşamak. Elektirik yok, Uçak yok, araba yok. ohh hava temiz. Börtü böcek, hayvan kadın gerçi birazda viski olsa tamam. Ben belkide bir ejderha olmak isterdim. Böyle bir dünyadaki en güçlü varlık olurdum. Gökde süzülür. İstediğimi yer, istediğimi yaşatırdım. Bana taparlardı. Yada tanrı olup kendi dünyamı kendi ırklarımı yaratır onların gelişimlerini, kendi aralarındaki acı tatlı olayları izlerdim elimde POP-CORN'la. Zevkli olabilirdi...
Mutlaka sizinde bu şekilde uçuk kaçık hayalleriniz vardır. Siz ne olmak isterdiniz? Nerde yaşamak? Nasıl bir hayat? Paylaşalım arkadaşlar.....[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Bla Bla Bla en iyisi FRP kardeşim ne konuşuyonuz ööle kocakarılar gibi. Cık Cık Cık...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben herkesin dusundugunu soylemekten cekinmedigi; herkesin durust oldugu bi dunya isterdim. Isterdim ki verdiim kararlar anlik olsun, simdiki gibi 5 yil sonrasini dusunuyo olmayayim.
Ya gecmiste bi savasci olup, kralima sonsuz inancla bagli olmak isterdim; birsey icin savasmak ve onurlu olmek adina, ya da gelecekte kendi cetemin basinda hayatta kalma savasi veren bi sokak serserisi olmak isterdim...
Ne kadar aci ki ya gecmiste ya gelecekte yasamayi tercih ederdim. Ama su anda sadece bi universite derdindeyim.
Ama bu dunyada da yapilcak cok guzel seyler var. (Allahtan!)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben köpek olmak isterdim. Sahibim beni ne kadar dövse de, azarlasa da, ben her köpek gibi beni sevdiği an hemen boynumu elinin üstüne uzatıp beni sevmesini, bana şevkat göstermesini isterdim. Ne olursa olsun bir köpek gibi sadık ve hem sevgi saçan, hem de sevgi isteyen birşey olmak isterdim. Kuyruğumu sallamak, sahibimin yanına gidip her zaman o sonsuz sevigiyi tatmak isterdim...[hline]Lady Melina Uvu
Ne kibar erkekler var şu dünyada...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...