FIRAT Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 benim ufakken boğazım iltihaplanmıştı da her akşam ve geceleri nefes alamıyordum resmen nefessiz kalıyordum stres falan değil yani resmen soluk borumun başladığı yerde iltihap birikmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 ben kendimi çok sıktııım stresli olduuum ve çok üzüldüüüm zmnlar göğsüme hep ağrı girer...her ne kdr arkadaşlar sigaradan desede olmadıııını biliorm...ve henüz bi çaresini bulmadım....öss+kız olunca...2 side kötüye gidince olan şey bu...tek kurtulma çaresi sigara bence :p ama sana deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 heey hey sen bu yazıyı okurken bu topic acılalı cook uzun zaman olacak gibisinden bi laf söyliyim ve hemen konuya girim. yaklasık 2 hafta once aynı bende senın gıbıydım ve hastaneye kaldırıldım. yüksek tansiyon aşırı çarpıntı neyse hastanede iğne falan yaptılar serum merum atlattık o işi. sonra nefes darlıgı ve aşırı sıkıntılar başladı böyle yerımde duramıyorum falan gibilerinden. ama şimdi iyiym bişeyim yok. sevgilimden ayrıldım falan aşırı sıkıntı moduna bagladım da sonradan kendıme geldım yani. iyidir ya arada bir. hayatta neyın uzulmeye deger neyın olmadıgını anlıyosun bazen. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Hemen İbn-i Sina'nın El-Kanun Fi't-Tıbb kitabında yazan tedaviyi aktarıyorum: "Nefes darlığı kusturularak tedavi edilir. Zeytinyağı ile kulak kökleri ovularak veya basit bir şekilde, parmakla dil köküne bastırarak, kusma sağlanır. Bazen ılık su içme de kusmayı sağlar. Balla karıştırılmış keten tohumu yalayarak alınan ilaçlar kullanılır." Başka kimseye kullanmasını tavsiye etmem ama ben şahsen kendi üzerimde denerdim bahsi geçen şahsa güvenim sonsuz çünkü :D (muhteşem bir kitap ya) [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 04:11 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 aslında megalomanyaksın sen biliosun dimi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 evet d: %100 katıksız [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 05:44 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 said: sana ilacını söylüyorum. hiçbir yan etkisi yok.. Ventolin Inhaler bazı insanlarda el ayak titremesi yapıyor yan etki olarak. bende yapmıyor gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar