Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Nero yu açmaya çalışıyorum bu hatayı alıyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim ? Bir tane windows yaması var onla düzelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 reinstall etmen gerekir nero'yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 ettim düzelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 shell32.dll dosyan bozulmus.Birkac secenek var bunun icin. 1.Windows CDsi ile boot edip sistemi repair edebilirsin.Olur mu bilmiyorum deneme sansim olmadi henuz. 2.Checkdisk belki duzeltir.Az bir ihtimal ama olabilir. 3.Internetten kullandigin windows ile ayni surumde shell32.dll dosyasi indir.shell32.dll windows CD'si icerisinde de olabilir bir bak.Bilgisayari safe mod'da ac ve eskisini windowssystem32 klasorunden baska bir yere kopyala ve ismini degistir(ne olur ne olmaz).Daha sonra netten indirdigini windowssystem32 klasorune yapistir.Bu sekilde sorunu cozulecektir test etmistim zamaninda. 4.En kotu ihtimal windowsu uzerine bir daha yukle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 hangi surum win i kullaniosun bizden biri yollasin sana dosyayi bence.Nette nolucagi belli olmaz virus / trojan falan.ya da taratmadan kullanma en azindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar