Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Soru Danışma (Fransada yaşayan varsa plz)

ghost_boo

Öne çıkan mesajlar

Şimdi bazılarınız biliyor ben taşınıom geri fransaya..

Peki soru : Orada ne tür festivaller oluyor ? Ne sıklıkta konserler oluyor ve genelde hangi şehirde oluyor? (hani burda daha çok istanbul ya.. ondan diyorum öyle)

Sonra benim burada müzik çevrem baya büyük ve müzisyenliğe kasıyorum uzun süredir .. Orada da Rock , Metal , Jazz olarak nasıl ilerletebilirim kendimi? Konsevatuar deneyeceğim gerçi ama olmazsa akademiler falan filan bol var mıdır?

Ben 11 yıldır burada yaşadığımdan hiç bilmiyorum Fransa sistemini
Sosyal ağlarda paylaş

Paris ve Lyon ama ozellikle paris.pariste Elysee Montmartre ve Bercy de bol bol konserler olur.Genel programi bilemeyecegim ama sana soyle soyleyeyim eylulde falandi sanirim bi rock dergisi almistim icinden konser takvimi cikmisti,fransa geneli ancak cogunlugu paris ve lyon olmak uzere yaklasik 100 rock-metal konseri vardi sadece 3 aylik periyotta,ayrica buraya gecen eylulde geldim ve kacirdigim konserler:Deep Purple,Opeth,Iron Maiden ve bilimum turkiyeye ugramayacak finlandiyali grup;hammerfall ve amon amarth da vardi bak;ulan su SNCF e kafam girsin tren saatlerini bir daha ayarlasa da gece paristen donebilme sansim olsa da konserlere gitsem.

Ayrica yazin da buyuk festivaller oluyor.

[ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 11:57 tarihinde, Khirsah tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...