Durlag Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 icinizde Camlann da oynayan varmi acep? Excal baydi Camlann da oynamaya basladim varmi oynayn?_[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 bi lvl 50 char olsun gidip /level bi tane açıcam direk (yüksek ihtimal animist)[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in K.A.L. (neophyte fletcher) [bu mesajın Mirluin tarafından 15 September 2003 10:26 tarihinde değiştirilmemesinin sebebi mesajın bu tarihten sonra atılmış olmasıdır] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Camlann suxx kısa süre girip birilerini kesip eğlenmek için ideal ama gidip de lvl kasmak artık orda suxx 200 kişi fln toplamda anca oynıyor veya oynamıyor o nedenle lvl kasman fln da bayaa zor olabilir..[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Hem zati senin işin ne camlann'da zittir git başka yerde oyna... danaa[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Öle deme oda bir insan dier 200 kisi orda oynuyoda Durlag nie orda oynamasin ? Dier 200 kisiden ne gibi bir farkı olabilir ki ?? :P [Bu mesaj Satoshie tarafından 22 September 2003 19:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 ne mi farki adam KEL... iste fark![hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-50 yankesici ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 hakkaten kasılcak bi server diil ama bg karakteri yoksa lvl 50de yoksa hep lvl atlamak bayıyo... bide mag melldeki kulenin tepesine çıkıp oklamak var tabi :D[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in K.A.L. (neophyte fletcher) [bu mesajın Mirluin tarafından 15 September 2003 10:26 tarihinde değiştirilmemesinin sebebi mesajın bu tarihten sonra atılmış olmasıdır] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 ulem thalion bi kre bil de konush camlannda gündüzleri her yer adam kayniyo...400 500 adam oluyo ki bu sayi normal serverlarda senin realminde olan kisilerden bazen fazla fazla olmasa bile o realmindeki adamlari kesemiyosun bildfiin üzere ama CAmlann da kac kisi varsa hepsiyle kapisabiliyosun :) Ha bi de ben kelim ama bazilarimiz GÖBEKLİ :) (ve gadin dövmeleri var ona hic deginmiyorum)[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Lutfen kadin dierek Thaliona hakaret etme normal kadin dovmesi deil onlar elf hatunları onlar.. (elf kaşarları ) her gece Thalionun rüyalarini süsleyen hatunlar... Arda (Thalion)Gobegini duvarlara vuruyo her gece onlar icin.................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 AHahahahaha :)[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Bak bak biri kel biri fodul bana kalkmış ankaralardan laf yetiştirmeye çalışıyorlar, cafe kuşu test şempanzeleri sizi.. Artık o kadar da göbekli deelim hem ;) dur ulen ben yapacağımı biliyorum... bekleyin anacıım5 dak sonra sizi tüm cihanı aleme deşifre edecem maymun olun....[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Ahanda bu Mina Ahanda bu da kel toralak durlag... Resimler yeteri kadar anlatıyo ben daha ne diyim..[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 ahanda bu da adolf ama konumuzla alakası yok ;) ihihihi aslan parçası adolf[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Uğrashmayın Ev Arkadaşımla valla gözünüzün yashına bakmam keserim o parmaklarınızı! GRRrrRRRrr [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 23 September 2003 11:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 said: DiaBLeSSe, 23 September 2003 11:01 tarihinde demiş ki: Uğramayın Ev Arkadaşımla valla gözünüzün yashına bakmam keserim o parmaklarınızı! mujxx house m8 ;)[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 deneme 1 2 3 [Bu mesaj copperelf tarafından 23 September 2003 14:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 post atarken aşşada link var help hesabında.. ordan bakabilirsin.[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 beceriksilik de bu kadar olur koymuyorum resim falan [Bu mesaj copperelf tarafından 23 September 2003 14:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 heheh [.img]http://blablabla.jpg[/img] tagları arasına koyarsan olur Tabii birinci img tagındaki .'yı çıkart ordan.. Bu arada resim'in internet üzerinde olması gerekiyor.. Yani kendi bilgisayarındaki bir resimi fln koyamazsın.. ( hoş tagları yazdım ama çıkmayabilir ) [hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin [Bu mesaj Thalion tarafından 23 September 2003 14:59 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Thalion tarafından 23 September 2003 15:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Aha bu da Ben nerem göbekli ? [hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin[Bu mesaj Thalion tarafından 23 September 2003 15:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Thal, Ben seni ev arkı olarak kabul ettimde buna benzemiordun, Bugun mutationa uğradıysan eğer lütfen aksham ben efe gelmeden Pılını pırtını toplayıp yok ol! Korkarım falla pişirmeye falan kalkarsın sen şimdi![hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 yiyiceeem seniiii yiyiceeem seniiiiiii akşam eve geldiğimde yemeği pişirmemiş olursan seni yiyiceeeeemm !!! :O[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Az yede kendine hizmetçi tut! Narin ellerimi senin için yıpratamam şekerim =o)[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 hade leeen saçını süpürge edecektin hani bana ? hani hizmette kusur olmayacaktı yoksa tüm o verdiğin sözler köprüyü geçene ay pardon birlikte eve çıkana kadarmıydı .. Yoksa kandırdın mı beni.. Yedim ulan seni akşam görünme bana..[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 "köprüyü geçene kadar AYI ya DAYI dicen" Bak sende kabul ediyorsun =oP Konu bu deil, sen mama yapıcaktın ben deil ! anlashmamız bu! hane sen ii ahçıydın! Ben kimseye sacımı süpürge etmem canımcım=o) Al işte daha şimdiden bashladık Hihihi[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar