Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Camlann

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
icinizde Camlann da oynayan varmi acep?
Excal baydi Camlann da oynamaya basladim varmi oynayn?_[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
:rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
Mesaj tarihi:
bi lvl 50 char olsun gidip /level bi tane açıcam direk (yüksek ihtimal animist)[hline]trees and I are one
Mirluin lvl 16 student in K.A.L. (neophyte fletcher)
[bu mesajın Mirluin tarafından 15 September 2003 10:26 tarihinde değiştirilmemesinin sebebi mesajın bu tarihten sonra atılmış olmasıdır]
Mesaj tarihi:
Camlann suxx kısa süre girip birilerini kesip eğlenmek için ideal ama gidip de lvl kasmak artık orda suxx 200 kişi fln toplamda anca oynıyor veya oynamıyor o nedenle lvl kasman fln da bayaa zor olabilir..[hline]
IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin

Mesaj tarihi:
Hem zati senin işin ne camlann'da zittir git başka yerde oyna... danaa[hline]
IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin

Mesaj tarihi:
Öle deme oda bir insan dier 200 kisi orda oynuyoda Durlag nie orda oynamasin ? Dier 200 kisiden ne gibi bir farkı olabilir ki ??
:P

[Bu mesaj Satoshie tarafından 22 September 2003 19:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hakkaten kasılcak bi server diil ama bg karakteri yoksa lvl 50de yoksa hep lvl atlamak bayıyo... bide mag melldeki kulenin tepesine çıkıp oklamak var tabi :D[hline]trees and I are one
Mirluin lvl 16 student in K.A.L. (neophyte fletcher)
[bu mesajın Mirluin tarafından 15 September 2003 10:26 tarihinde değiştirilmemesinin sebebi mesajın bu tarihten sonra atılmış olmasıdır]
Mesaj tarihi:
ulem thalion bi kre bil de konush camlannda gündüzleri her yer adam kayniyo...400 500 adam oluyo ki bu sayi normal serverlarda senin realminde olan kisilerden bazen fazla fazla olmasa bile o realmindeki adamlari kesemiyosun bildfiin üzere ama CAmlann da kac kisi varsa hepsiyle kapisabiliyosun :)

Ha bi de ben kelim ama bazilarimiz GÖBEKLİ :) (ve gadin dövmeleri var ona hic deginmiyorum)[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
Mesaj tarihi:
Lutfen kadin dierek Thaliona hakaret etme normal kadin dovmesi deil onlar elf hatunları onlar.. (elf kaşarları ) her gece Thalionun rüyalarini süsleyen hatunlar... Arda (Thalion)Gobegini duvarlara vuruyo her gece onlar icin....................
Mesaj tarihi:
AHahahahaha :)[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
Mesaj tarihi:
Bak bak biri kel biri fodul bana kalkmış ankaralardan laf yetiştirmeye çalışıyorlar, cafe kuşu test şempanzeleri sizi..

Artık o kadar da göbekli deelim hem ;) dur ulen ben yapacağımı biliyorum... bekleyin anacıım5 dak sonra sizi tüm cihanı aleme deşifre edecem maymun olun....[hline]

Mesaj tarihi:

Ahanda bu Mina

Ahanda bu da kel toralak durlag...

Resimler yeteri kadar anlatıyo ben daha ne diyim..[hline]

Mesaj tarihi:

ahanda bu da adolf ama konumuzla alakası yok ;)

ihihihi aslan parçası adolf[hline]

Mesaj tarihi:
Uğrashmayın Ev Arkadaşımla valla gözünüzün yashına bakmam keserim o parmaklarınızı!

GRRrrRRRrr

[Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 23 September 2003 11:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
DiaBLeSSe, 23 September 2003 11:01 tarihinde demiş ki:
Uğramayın Ev Arkadaşımla valla gözünüzün yashına bakmam keserim o parmaklarınızı!

mujxx house m8 ;)[hline]

Mesaj tarihi:
post atarken aşşada link var help hesabında.. ordan bakabilirsin.[hline]

Mesaj tarihi:
heheh [.img]http://blablabla.jpg[/img] tagları arasına koyarsan olur
Tabii birinci img tagındaki .'yı çıkart ordan..

Bu arada resim'in internet üzerinde olması gerekiyor.. Yani kendi bilgisayarındaki bir resimi fln koyamazsın..

( hoş tagları yazdım ama çıkmayabilir )
[hline]

[Bu mesaj Thalion tarafından 23 September 2003 14:59 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Thalion tarafından 23 September 2003 15:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:

Aha bu da Ben nerem göbekli ?

[hline]

[Bu mesaj Thalion tarafından 23 September 2003 15:11 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
Thal,

Ben seni ev arkı olarak kabul ettimde buna benzemiordun, Bugun mutationa uğradıysan eğer lütfen aksham ben efe gelmeden Pılını pırtını toplayıp yok ol!
Korkarım falla pişirmeye falan kalkarsın sen şimdi![hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Mesaj tarihi:
yiyiceeem seniiii yiyiceeem seniiiiiii

akşam eve geldiğimde yemeği pişirmemiş olursan seni yiyiceeeeemm !!!

:O[hline]

Mesaj tarihi:
hade leeen saçını süpürge edecektin hani bana ? hani hizmette kusur olmayacaktı yoksa tüm o verdiğin sözler köprüyü geçene ay pardon birlikte eve çıkana kadarmıydı ..

Yoksa kandırdın mı beni..

Yedim ulan seni akşam görünme bana..[hline]

Mesaj tarihi:
"köprüyü geçene kadar AYI ya DAYI dicen"
Bak sende kabul ediyorsun =oP
Konu bu deil, sen mama yapıcaktın ben deil ! anlashmamız bu! hane sen ii ahçıydın!
Ben kimseye sacımı süpürge etmem canımcım=o)
Al işte daha şimdiden bashladık
Hihihi[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
  • Yeni Oluştur...