Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özeleştiri ve sizinkiler..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yay burcunun yükseleni yay olacak biçimde doğmuşum, buna arkadaşlar inandılar aıklamasını okuyunca ^_^
Maceracı, konuşkan, girişken, genelde hiperaktif yazıyo, ha bi de meraklı ve sazan :D[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

Bob Marley - Jammin'

Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
Mesaj tarihi:
said:
arcane, 27 Şubat 2003 23:55 tarihinde demiş ki:
Mortis sen beni reelden nası tanıosun onu anlamadım ben ?[hline]Night! So I play.
Give me a sign this is day.
Give me some guidance, so I pray.
It's time to die. Is that what I want?
Korn - B.B.K.

tamam.[hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 28 Şubat 2003 00:02 tarihinde demiş ki:
Evet arcane aggresive moda geçti siperleri kazdınız dimi eheh[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

nerden çıkardın ki bunu ?
benim hakkımda birşey söylemiş
bende nerden öyle bir sonuca vardığını sordum ortada bir agresiflik yok.

wastiee quote ta imza istemioz kırma bizi :)[hline]fading away
and leaving
long for sleep
closer now
lead the way into death

[Bu mesaj arcane tarafından 02 Mart 2003 19:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ders çalışamıyorum(içimden gelmiyor),tırsağım,korku filmlerinden acayip tırsarım,iri ve kaslı bir vücudum olmasına rağmen dövüşemem nefret ederim dövüşmekten(gerçi bu bir eksiklik değil ama...) vs vs vs...[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger
Mesaj tarihi:
hmm. ilk anda aklıma gelenleri yaziim de uzun olacak gene :P
-bi kere formumum zirvesinde olduğum söylenemez 1.75 falan boya 85-86 kilo (ki çoğu göbekte) pek yakışmıyo
-tembelim deli gibi. hiçbişey yapmadan ve düşünmeden dakikalarca oturabilirim. ooole boşluğa bakarak.
-saçıma sakalıma pek bakmam.(pis diilim ama. sadece dağınık dururlar)
-bu günün işini yarına bırakırım.
-yarının işini öbür güne (loop)
-bişeye taktım mı yakasını bırakmam. bazen iyi oluyo bu ama bazen saçma sapan şeylere haddinden fazla vakit harcıyorum.
-bazıları horladığımı iddia ediyolar ama bizim evde kabul eden olmadı. ben de şöyle bi sonuca vardım kendi yatağımdan başka bi yatakta uyuduğum zaman horluyorum :P
-bazen paranoyakca evi devriye geziyorum normalde olması gerekenin dışında kimse var mı diye. (5. katta oturuyoruz ve çelik kapı falan var her gece de kitleriz. kapıda da köpek var ayrıca)
-kontrolsüzce sesim yükselir. sinirden değil de nası diim bole kalabalık yerlerde falan salakça durumlar oluşabiliyo.
-gerekince süper yalan söylerim. bazen gerekmediğinde de söylerim. öyle ki kendim bile inanırım bazen.

oha bu kadarı yeter. günah çıkarmaya başlicam birazdan resmen :P

[Bu mesaj Grudge tarafından 03 Mart 2003 00:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
tembelim ama birşeye kafayı taktım mı sonuna kadar bırakmam..

bir de fazla içine kapanık birisiyim, ki halimden memnunum ama bazen kötü oluyor.. asosyallikle karıştırmayın eh..[hline]"Hata yapmayan bir insanın yaşadığı söylenilemez."
  • Yeni Oluştur...