Zopik Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Merhaba, Genelde iş yaptığım freelancer sitelerinden birinden paypal hesabıma -genelde yaptığım gibi- para aktardım. Bugün ödeme gelmiş, kabul etmek için paypal hesabıma girdim, accept dedim fakat bir türlü kabul edemedim. İlla bir Amerikan bankası hesabı ekleyeceksiniz diyor. Daha önce de istemişti, es geçmiştim fakat bu sefer bir türlü geçemiyorum. Paypal'a mail attım fakat cevabın gelmesi biraz uzun sürecek gibi. Bir bildiği olan var mı acep ? said: Accept or Deny a Payment Before you can accept this payment, you will need to complete the following steps with your account. If you do not want to accept this payment, click Deny Payment below. The payment will be marked as 'Denied' and the sender will receive an email notification about the denied payment. Steps Required to Accept This Payment: Add a Credit Card Checked Add a Bank Account Empty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Benim bildiğim PayPal için Türkiye'den para yatırılabiliniyor fakat hesabınıza yatırılan parayı Türkiye'deki hiçbir bankadan çekemiyorsunuz. Biryerlerde okumuştum.. Çözümünü de bilmiyorum belki o parayla alışveriş yapabilirsin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Tamam onu biliyorum zaten, ben parayı paypal'a bile kabul edemiyorum. Sunucu masraflarını genelde paypal üzerinden ödüyorum, kolay oluyor, hem de para boş boş durmamış oluyor ama dediğim gibi parayı paypal'a kabul edemiyorum. Ödeme gelmiş şu kadar ne yapmak istiyorsunuz diyor, accept ya da deny diye seçiyorsunuz bir tanesini. Accept dedikten sonra ilk mesajda alıntı yaptığım kısım geliyor karşıma. Sonrasında da banka hesabı ekleme formu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 illa banka hesabı demiyor, kredi kartı da yazıyor orada. kredi kartı ekliyorsun hesabından, 1.99$ mı ne çekiyor karttan, hesabına yatırıyor sonra o parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 http://forums.ebay.com.my/thread.jspa?threadID=500000956&tstart=0&mod=1178943197089 10'undan beri olan, teknik bir sorunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 (L) Müm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 said: (L) Müm o_O =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar