Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trojen Gitmişmidir...

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar Merhaba

Geçen gün forum sitelerinde gezinirken indirdiğim bir program sayesinde makinama trojen girdi..

Ben programı indirdiğim topic'in diğer mesajlarında '' Tüü Allah Belanı Versin ..... ..... ..... ........... Seni Niye Trojen Koyuyorsun '' mesajlarını görünce tutuştum..

Hemen Kaspersky'ı açıp bilgisayarı taradım 4 tane virüs buldu.. Bunları sildikten sonra bir tarama daha yaptım bundada hiç birşey bulmadı..

Tam makinayı kurtardım diyordumki bugun makinayı açtıgımda masaüstüne girerken sadece mouse imleci çıkıyordu, başka hiçbirşey yok sadece mouse imleci...

Ne keramettirki tam format için cd'mi koydum, makina açıldı kendiliğinden şuan hala aratıyorum hiç bir virüs kaynağı yok...

Acaba trojen gitmişmidir ?

Gitmişse neden makina açılırken arıza çıkardı ?

Atsammı Bir Format ?

Bi danışayım dedim..
Sosyal ağlarda paylaş

trojan işi öyle programlara bırakılmaz abi formata gerek yok ama sen açacaksın görev yöneticisini msconfigi regediti bakacaksın arkaplanda senin bilmediğin engelleyemediğin programlar çalışıyor mu diye emin olacaksın varsa fuzuli program sileceksin yoksa sakat iş birgün olur tüm parolaların mail adreslerin gider o zaman pişman olursun yoksa..
Sosyal ağlarda paylaş

Görev Yöneticisine Baktımda..

Bunlar Var.

System Local Service Network Service

Bu Üçünü Saymadan Baktıgımda Benim İznim Dışında Çalışan Program Yok Sanırım..

Ama Sormak İstedim.. Yukarda Saydıgım Bölümlerdede Çalışma Olasılıgı Varmı Acaba ?

Yani Yanında System Yazabilme Olasılığı Varmı Trojenin ?

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...