RedallHoor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Arkadaşlar Merhaba Geçen gün forum sitelerinde gezinirken indirdiğim bir program sayesinde makinama trojen girdi.. Ben programı indirdiğim topic'in diğer mesajlarında '' Tüü Allah Belanı Versin ..... ..... ..... ........... Seni Niye Trojen Koyuyorsun '' mesajlarını görünce tutuştum.. Hemen Kaspersky'ı açıp bilgisayarı taradım 4 tane virüs buldu.. Bunları sildikten sonra bir tarama daha yaptım bundada hiç birşey bulmadı.. Tam makinayı kurtardım diyordumki bugun makinayı açtıgımda masaüstüne girerken sadece mouse imleci çıkıyordu, başka hiçbirşey yok sadece mouse imleci... Ne keramettirki tam format için cd'mi koydum, makina açıldı kendiliğinden şuan hala aratıyorum hiç bir virüs kaynağı yok... Acaba trojen gitmişmidir ? Gitmişse neden makina açılırken arıza çıkardı ? Atsammı Bir Format ? Bi danışayım dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Formatın senin için bir götürüsü yoksa bence at ne olmz ne olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 trojan işi öyle programlara bırakılmaz abi formata gerek yok ama sen açacaksın görev yöneticisini msconfigi regediti bakacaksın arkaplanda senin bilmediğin engelleyemediğin programlar çalışıyor mu diye emin olacaksın varsa fuzuli program sileceksin yoksa sakat iş birgün olur tüm parolaların mail adreslerin gider o zaman pişman olursun yoksa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 hijack dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Formata gerek yok. Boşuna uğraşırsın. Kaspersky temizlemiştir onu. Görev yöneticisinden de çalışan programları bi kontrol et yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Görev Yöneticisine Baktımda.. Bunlar Var. System Local Service Network Service Bu Üçünü Saymadan Baktıgımda Benim İznim Dışında Çalışan Program Yok Sanırım.. Ama Sormak İstedim.. Yukarda Saydıgım Bölümlerdede Çalışma Olasılıgı Varmı Acaba ? Yani Yanında System Yazabilme Olasılığı Varmı Trojenin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Hi-jack bütün çalışan programları sana listeler. Google'de arayıp bilgi edinebilirsin. Orada hepsi görünmez biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 AVG Anti-spyware, hem beleş hem iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar