Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CNN Turk'te F1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Acikcasi her sene bir zevkle izlerdim monaco gp sini bu sene eh iste dedirtti hamilton un alonso yu sikistirmasi haric pek bi zevki yoktu. Eski yorumcunun gelmesine bu kadar sevinmemistim.
Mesaj tarihi:
Ya hepimiz uyuduk galiba. Bende uyudum.

Zaten bi yarışa Alonso 1, takım arkadaşı 2. başlıyorsa o yarış izlenmez. 2. başlayan milleti tutuyor alonso da alıp başını gidiyor vs. İyiki izlememişim. Zaten kılım sünepeye
Mesaj tarihi:
Ovvv eskiden ben severdim heyecan katardı yarışlara atklarıyla hırsıyla da bu sene epey sıkıcı gelmeye başladı Alonso, ekstra bir çabası yok gibi görünüyor. Gerçi daa başındayız 3-4 yarı sonra kızışır heralde...
Mesaj tarihi:
Hirsi yuzunden montoya yi severdim ama o hirs adami bitirdi salak salak hareketlerde bulundu. Schumi son zamanlarda acayip baymisti ama son siralardan ustlere tirmanisi acayip guzeldi. Her yaris schumi yi en arkaya koyma sarti ile yarismasina musaade ederim :)

Bunun haricinde gecen sene monaco gp sinde schumi ctesi gunu viraji donerken bile bile yolu kapatmisti bunu tartisalim bence.

Schumi bilerek yapti bence ya siz?
Mesaj tarihi:
NTV donemi bence yine en mantiklisiydi .. Cine 5 doneminde sonucta ben Formula 1 izleyiciligime yeni baslamistim 2 sene izledim sadece cine 5 te .. Sonucta cok bilgili yaklasamiyorsun ve daha cocuktum sonucta.. ama NTV doneminde televizyon karsisina gecip zewk aldim .. son 10 senede toplasan 5 yaris izlememisimdir .. Hem Schumacher in birakmasi hemde CNN donemi itibari ile bu sezon sadece 3 yaris izlemedim son yarista ise uyuya kaldim
Mesaj tarihi:
Schumi orada senna nin oldugunu bilmiyordu. Neticesinde arabalar cok saglam muhtemelen yaralidir diye dusunuyordu. Senna nin kazasini bende canli izlemistim ama bilincli bi sekilde izlemiyordum. Haaa kaza oldu tepkisini verdigimi hatirliyorum sonra oldugunu duyunca sok olmustum. Uzun zaman komplo teorileri uretildi ama hic sonuclanamadi
Mesaj tarihi:
en güzel zamanı cine5ti.. hem yarışlar daha keyifliydi , hem arabalar bu kadar "güvenli" değildi , hem de sürücüler daha "amatör"dü..

yarış heycanı sadece sunucuyla alakalı değil.. eskiden hiçbi yarışı kaçırmayan ben , şimdi öle rastlarsam izliyorum..

yağmurlu yarışlar bile eskisi kadar zevkli değil , lastikler o kadar geliştiki sadece daha yavaş gidiyor arabalar..
Mesaj tarihi:
zaten o yarışı izleyenler bi kaza olsada görsek die izlio bende bunlara dahilim istanbulpark ayağında 8. virajda çok bekledik bi zincirleme ama olmadı :)
Mesaj tarihi:
Bu konuda en iyisi Brezilyaydı ama takvimdeki yerini değiştirdiler artık :)

[ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 23:50 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=VnXH0gGdymo

http://www.youtube.com/watch?v=hS7mkoa3adg

http://www.youtube.com/watch?v=mN9aTyhbJ-A

en buyuk basarisi viraja girmeden arabayi kaydirarak arabanin kici ile viraji donen birine bodozlama girmesidir. Hayatimin sonuna kadar o sahneyi unutmayacagim ve canli izlerken bu kadar sasirdigimi hatirlamiyorum ( bu kazayi nasil becerdi)

[ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 23:59 tarihinde, prozzak tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
en güzel zamanı cine5ti.. hem yarışlar daha keyifliydi , hem arabalar bu kadar "güvenli" değildi , hem de sürücüler daha "amatör"dü..

amatör sürücüler ? ve formula 1 ?

amatör karting serisi ile karıştırdın galiba bey
f1 diyoruz
şu an neyse o zamanda öyleydi , üst seviye pilotlara teslimdi mühendislik harikası araçlar
Mesaj tarihi:
amatör ruh sayın arkansis bey ;) o zamanlar şöförler "şu firmanın reklamına çıksam da şu kadar para kazansam" dan ziyade öncelikli olarak yarışmayı düşünüyodu.. değil mi ? :)
  • Yeni Oluştur...