Passanger Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Uzun zamandır bır kopek sahıplenmek ıstıyordum.Bugun veterınere ugradım ellerınde alman kurdu ıle husky karması yavrular oldugunu soyledı.Sahıplerını aradık.Baba tarafının 3 yavru hakkı oldugu almazlarsa bırını bana vereceklerını soyledıler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 dua edilicek birsey yok, kopek sahiplenmek istedikten sonra kopek bulmak zor degilki, cidden bunalmadan adam gibi bakicam de bana, ben ankaradan bulayim sana yavru kopek. gordugum kadariyla istedigin ozel bir irk ta yok kopekte? yani bulmak cok kolay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 aslında husky tercıhım fıno falan ıstemıyorum ama yavruları gorsen acaıp seyler ya. Bu kopekler olmazsa basına eksırım ozaman ona gore bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 passanger sen istanbulda misin? yedikula hayvan barinagi var.. cins istersen cins kırma ıstersen kırma yavrusundan gencine her tur kopek var orda. bakmani oneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 baba tarafiyla konussan belki anlasirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 boludayım ben bakalım ogleden sonra bellı olacak.İstanbulada gıderım ankarayada gıderım sorun olmaz benım için. Baba tarafı para ıstemezse olabılır.CUnku 200-300 avro verırsem yavru ıcın ayırdıgım param azalacak buda ıstemedıgım bırsey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 200 300 değil euro ytl verilmez kırma köpeğe bu biir, baba tarafı yerlerini hazırlayamadıysa henüz elden çıkarmak için bin takla atar aten bu ikii, büyük olacak o hayvan almadan önce iyi düşün çok zor olur bakımı bu da üüüç =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Barınağımızda Dalmaçyalı, Doberman, Rotweiller, Kurt, Kangal, Kaniş, Terrier, Fino gibi sevgi verilip sonra evinden atılmış cins köpeklere veya yavru, hasta, sakat sokak köpeklerine tekrar hakettikleri ilgiyi geri verebilirsiniz. Sahiplenilmeyi bekleyen köpeklerimizi evlerinize götürüp bakabilir veya evlat edinip hamileri olabilirsiniz. Sahiplendirme sistemimiz.. Ziyaret saatleri (10:30-15:00 arası) barınağımıza gelmeniz gerekiyor. Kimlik belgesi, ikametgah veya elk su tel faturası gibi adresinizi belirten bir evrak istiyoruz. Formlarımızı dolduruyoruz ve sizleri tanımaya çalışıyoruz. Siz barınağımızdan bir dost seçerseniz bizde bakabileceginize emin olursak seçtiğiniz köpeğin cins ve özelliğine göre ihtiyaç maddeleri (ilaç, aşı, kanser ilacı, mama, vb.) kartşılığında sahiplendiriyoruz.. Meral OLCAY, Gönüllü Barınak Yöneticisi Adres: Yedikule Sahil Yolu, surdibi, eski havagazı deposu Tel: (212) 633-5857 Cep: (535) 712-6390 E-posta: [email protected] [email protected] [email protected] http://www.fatihbelediyesiyedikulehayvanbarinagi.com/hami.htm [ Mesaj 15 Mayıs 2007, Salı - 15:17 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 yarına kaldı ya pff. evet buyuklugunu gordum ben bugun aynı kırma baya buyuktu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar