Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Çok canım sıkılıyor,güzel sanatlara hazırlık kursu falan bunaldım, bir grup arıyorum :) Yaş 19dan 20ye yaklaşıyor Ritm gitar da çalarım isterseniz istemezseniz çalmam da sorun değil İddialı da değilim belirteyim Bir örnek koyuyorum ilgilenen olur belki (mikrofon eski bozuk falan ve biraz uzaktan alıyor;ses pis ve kısık. Hoparlörün sesini baya açmanız lazım duymak için.) http://rapidshare.com/files/31232298/bihaber.mp3.html Bu arada tarz olarak yani duman falan istemem söylemek o da aklınızda bulunsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 izmirdeyim desen süper olcak şimdi? edit: olmazmış.yolladığın kaydı dinleyince tarzın tutmadığını anladım. :) [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 14:37 tarihinde, Dwinz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Ya aslında vega değil tarzım :P Türkçe rock istemiyorum hatta,çok az olabilir Metal olur ama brutal vokal değil Rock,klasik rock falan olur İstanbul Maltepe'de oturuyorum bu arada [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 14:46 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 o zaman şöle söliyim tam senin gibi bi vocal arıyoruz fakat izmirdeyiz işte. :) hatta ben bi topic açsam ii olur.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar