cherokee Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Arkadaşlar söz konusu siteden Yeni account kodu almak için başvuruyorum ancak Ülkeler arasında Türkiye yok.Başka ülke seçincede kredi alışveriş tamamlanmıyor garip bir hata veriyor.Sanırım bu hatada kredi kartının Türkiyede olması ancak benim farklı bir ülke söylemem.Sizler bu olayı nasıl çözdünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cherokee Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 :) Tamamdır arkadaşlar kod sorununu hallettim.Söz konusu sitede ne yazık ki ülkemiz olmadığı için alış veriş yapamamıştım.Ancak yaptığım araştırmalar sonucunda www.direct2drive.com isimli, oyunları ödeme yaparak bilgisayarınıza indirmenizi sağlayan gayet güvenilir ve ünlü siteden aldım. Oyun elimde zaten var ancak yalnızca kod olayını uogamecode.com'dan çözemediğim için aynı fiyata 29.99$ a, satın aldım ve oyunu indirmeden önce hem yeni hesap yaratma kodu hemde hesap yükseltme kodu anında "direct2drive" hesabınızda beliriyor.Oyun eğer elinizde varsa da hiç indirme zahmetine girmeden yalnızca kodunuzu kullanarak paşalar gibi oynamaya başlıyorsunuz.Tabi ki oyunun indirme linki sitede ki hesabınızda duruyor.O artık sizin :) Bu konuda çıkmaza düşmüş arkadaşlar için umarım yardımcı olabilmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar