GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 ya saatlerdir takılmış bulunmaktayım çıldıracam şu phoneixli bölümde bi phoneix heykeli ateş duvarı gibi bişey atıyor ortada bitane kol var tam heykelin önünde yerde 2 tane tuş var biri kapıyı indiriyor diğeri yukardan sallanmamız için gereken şeyi indiriyor burayı nasıl geçicem yardım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Hemen oraya girerken solda bir heykel vardı. onu yüklen onla beraber devam et :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 *ellerini öper* şimdi de devasa ahtapotta takıldım heyallaım:D ölmüyor bi saattir dövüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 kraken onun adi :p tek hatirladigim bi koluna yuklenince kolunu indiriyodu yere sonra kolunu kopariyodun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 post u atar atmaz geçtim yerde ceset yoktu çıkıp girdikten sonra yerde belirdi bug oldu bi şekilde sanırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Ya o değilde ben bitirdim sanıyodum bitmemiş bu oyun heralde... Sonunda neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar