Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Kafamı raflara vuruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Cok mu vuruyosun? her vurusunda eksilen beyin hücrelerinden (nöronlardan) belli actigin topik :/ Grr [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 03:31 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 ouv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 sanat sal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 said: Cok mu vuruyosun? her vurusunda eksilen beyin hücrelerinden (nöronlardan) belli actigin topik :/ Grr [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 03:31 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] bi de güncellemiş, kimbilir neler yazmıştı. direkt kavga sebebi. *patlamış mısırını alır, koltuğa yayılır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 ben gördüm ama söylemeye korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 ayıp ama. birisi çıkıcak senin kantır jedi academy hatta ve hatta bf oynadığın adama laf edicek, sen de tırsıp söylemiceksin. *cık cık cık* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 ne geziyo o raflar kafanın üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Kemıkılın saçma yaralanmalar topicinede yazmıştım. yatagımın hemen ustunde 20 cm ustunde kıtaplık rafı başlıyo. Ben o arada yatıyorum kıtaplık-duvar-yatak :) ve birçok sefer başımı vurdugum oluyor sabah uyku sersemı kalkarken falan. hatta bi kere de bayılmıştım işte sert vurup zor ayıltmışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar