Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Öyle bir oyun düşünün ki; sizi hırstan delirtecek ve azim yaptıracak bir özelliği olsun, başından saatlerce kalkamayacağınız bir oyun olsun, kaybedince her şeyden çok bozulacağınız, yeri geldi mi kurtarmak için şekilden şekile gireceğiniz bir özelliğiniz olsun. Kaybedince UO'da Mytheril set kaybetmekten daha kötü, kazanınca counter'da teke tek kalınca karşı takımın adamını almış kadar rahatlamış olun. Evet beyler size sunmaktan gurur duyarım, dünyanın en iyi homofobikleri anlatan oyunu: http://www.siski.ru/escopeta.swf Mutlaka bir göz atın :) P.s.: İçeriği çok basit ve çizgifilmden oluşmuş olmasına rağmen 3-5 kişi rahatsız olabilir. Uyarmadı demeyin de yani çok rahatsız oluyorum diyenler bakmasın.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 öyle bir oyun düşünün ki bilgisayar oyunları bölümünün içeriğine ters düşsün, flash olmasına ve nette olmasına rağmen internet bölümüne de girmesin, konu dışında olsun...[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 İyi de oyun oynamak için yapılmış değil resmen. İnternet bölümüne koysam bilmiyorum sanırım haklısın ben karıştırmışım internet bölümünün kullanımını afedersin ama içerik olarak konu dışı gibi geldi bu bana biraz...[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar