Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Ya FenerBahçemiz kendi kendini yeniyodu az kaldı galatasaraylılar beddua mı ne ettiler adama büyümü yaptılar acaba :D ayağı kaydı düştü.... Tomas Aurelio ve Recep olmasa bu maç 6-0 olurdu zor yırttık gerçekten gençlerbirliği kalitesini burda kanıtladı Youla maçın adamıydı ama Tomastan kurttulamadı..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 ya istersen 10-0 geride ol yusufu oyuna aldınmı kesin yeniosun adamda 30dk'lık kondisyon var zaten son 20dk da alıo daum adamı olay bitio[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Evet Yusuf kendini geliştirmiş kondisyon eksikliği var ama yaptığı +ların yanında -lerin lafı bile olamaz ama maçın adamı Tomastı o olmasa fener yenilmişti bu bi gerçek.... youla yalnız tilki gibi o kadar zeki oynuyoki ayakta alkışlancak adam..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hocigt Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 mactan yenı geldım, ben boyle bır taraftar gormedım. stad fulldu.bosluk yoktu gencler kısmı harıcınde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 harbi ya tomas süper defans ara transferde youla'yı alsa büyük başkan aziz baba skdjfh[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Serhat nasıl dı ?? Izlemedım de allahın kabızı gol de atmıs ama acaba bi degısıklık war mı lmr de :D[hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 yok ya aynı tas aynı lmr :), sonradan girdi aslında ii attı golünü sonuna kadar topu kovalaması +sıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Ya beyler bence Serhatında o top ayağına çarptı :D Adam hani bi arada orta sahada topla oynamaya çalıştıda sonra topu youlaya attı ya adamlar atağa kalktılar komedi yaa gülsekmi ağlasakmı şaşırdık arkadaşlarla.... ama youlayı alırsa aziz baba iş tamamdır! Cavcav işi biliyo gözlemcileri yolluyo afrikaya adamlar yıldız olma yolundaki oyuncuları topluyolar ha bi de g.birliği youlanın yanında bi zenci daha soktu oyuna o kimdi ya?? son bişey daha hani Mercimek soyadlı adam vardı ya g.birliğinde ona .ok güldük ya arklar bizi mercimek yaktı ah ah diyolardı koptuk resmen... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 skoko nun neresi favori ama adamın vurduğu toplar füze he bende öğrendim o M'bayo ymuş bizim adamımız Mercimek o yaktı bizi ooo mercimek g.tlü yaktı :P Kaçtık ama penaltıda cimbomlulara dua edin adamlar ne beddua ettilerse nazar değdirdiler PVH ye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 skoko - m'bayo - youla - bülent - deniz - serkan aha bu 6 oyuncudan 3'ü gider en az bu sene çok iyi oyuncular[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 serkanda kesin fenerde seneye bak görürsünüz[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Evet dooru kesin serkan fenerde gelecek sezon kesin bak alıcaklar serkanı bi de Skoko yu bi daha izledim adam harbi manyakmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 sekan galatasaraya gelsin isterim.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 necatiyi aldık biz ara dönemde geliyor bu durumda arif-lukunkunun falan gitmesi gerekiyor youlayı alıcaksak[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Abi o değilde Serkan harbi muhteşem Mustafa Özkan eskisi kadar göz doldurmadı Denizlideyken çok beğendiğim biriydi şimdi salmış biraz kendini....[hline]Okuldan eve geldim ,üstümü değiştirdim ve kulaklarımda şu sözler....... Standing in line To see the show tonight And there's a light on Heavy glow By the way I tried to say I'd be there... waiting for Dani the girl is singing songs to me Beneath the marquee... overload .....çınlıyordu...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 ya fener istediği adamı alır işte türkiye liginde kalanları siz toplarsınız[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 said: someone, 29 September 2003 22:06 tarihinde demiş ki: ya fener istediği adamı alır işte türkiye liginde kalanları siz toplarsınız[hline] ARkadaş beni güldürdü allahta onu güldürsün harbi lafı tam gediğine oturtmuşş....:D[hline]Okuldan eve geldim ,üstümü değiştirdim ve kulaklarımda şu sözler....... Standing in line To see the show tonight And there's a light on Heavy glow By the way I tried to say I'd be there... waiting for Dani the girl is singing songs to me Beneath the marquee... overload .....çınlıyordu...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar