Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gençler Birliği Maçı

Mandoo

Öne çıkan mesajlar

Ya FenerBahçemiz kendi kendini yeniyodu az kaldı galatasaraylılar beddua mı ne ettiler adama büyümü yaptılar acaba :D ayağı kaydı düştü....

Tomas Aurelio ve Recep olmasa bu maç 6-0 olurdu zor yırttık gerçekten gençlerbirliği kalitesini burda kanıtladı Youla maçın adamıydı ama Tomastan kurttulamadı.....
Sosyal ağlarda paylaş

Ya beyler bence Serhatında o top ayağına çarptı :D

Adam hani bi arada orta sahada topla oynamaya çalıştıda sonra topu youlaya attı ya adamlar atağa kalktılar komedi yaa gülsekmi ağlasakmı şaşırdık arkadaşlarla....

ama youlayı alırsa aziz baba iş tamamdır! Cavcav işi biliyo gözlemcileri yolluyo afrikaya adamlar yıldız olma yolundaki oyuncuları topluyolar ha bi de g.birliği youlanın yanında bi zenci daha soktu oyuna o kimdi ya??

son bişey daha hani Mercimek soyadlı adam vardı ya g.birliğinde ona .ok güldük ya arklar bizi mercimek yaktı ah ah diyolardı koptuk resmen... :P
Sosyal ağlarda paylaş

Abi o değilde Serkan harbi muhteşem Mustafa Özkan eskisi kadar göz doldurmadı Denizlideyken çok beğendiğim biriydi şimdi salmış biraz kendini....[hline]Okuldan eve geldim ,üstümü değiştirdim ve kulaklarımda şu sözler.......

Standing in line
To see the show tonight
And there's a light on
Heavy glow
By the way I tried to say
I'd be there... waiting for
Dani the girl
is singing songs to me
Beneath the marquee... overload

.....çınlıyordu......
Sosyal ağlarda paylaş

said:
someone, 29 September 2003 22:06 tarihinde demiş ki:
ya fener istediği adamı alır işte türkiye liginde
kalanları siz toplarsınız[hline]

ARkadaş beni güldürdü allahta onu güldürsün harbi lafı tam gediğine oturtmuşş....:D[hline]Okuldan eve geldim ,üstümü değiştirdim ve kulaklarımda şu sözler.......

Standing in line
To see the show tonight
And there's a light on
Heavy glow
By the way I tried to say
I'd be there... waiting for
Dani the girl
is singing songs to me
Beneath the marquee... overload

.....çınlıyordu......
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...