MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 oyun hakkinad pek bir bilgim yok acikcasi. hem ben hem de bilgisayarım bu multiplayer oyun kıtlığında oyun kurup silmekten bitmiş durumdayız. indirip oyniyim mi? ne diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Oynama. (Neden diye sorma, bi bildiğim var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Yeni başlayacak biri için tavsiye etmem çünkü Lineage 3 çıkacak ve muhtemelen 2008 başında olacak, bu nedenle yeni başlayan biri için tavsiye etmem, git silkroad online oyna daha iyi en azından beleş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Hiç birşey için geç değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 bunu gördükten sorna ebnde bi düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 o.O !! nerden alinir? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 bende heveslendim ama special seriymiş kitini bile satmıyolar satsalar kendim alıp birleştirip boyıycam budnanda guzel olur hanı ama link veirim bi bakın yakından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 şu saatten sonra başlanmaz bana kalırsa. gerçi bu oyunu birkaç yıl oynayıp artık acayip sıkıldığım için bu cümleyi kurmuşta olabilirim. neyse cabal açılıyo ona başla en iyisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Onu gördükten sonra ben gerçek dünyada oynanan farklı bir oyun düşündüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar