-alatariel- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 eğer böle bişi varsa ben almayı düşünüyorum ama tam olarak bilgi sahibi değilim..bu konuda bişiler bilenler varsa nasıl olduğunu yolunu yordamını anlatabilirlermi?..şimdiden teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Evet, bağlamıyorsa alttan bir ders alabiliyorsun. Ama en iyisi sen danışmanınla konuş çünkü bazen kıllık yapabiliyorlar. Bir de not ortalaman da etkiliyor diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 danışmanlarınla konuş,üniden üniye değişecek şeyler. biz de alabiliyorsun,danışmanların onayıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 yaz okulunda alamazsın gibi gelio ama malik inde dediği gibi üniden üniye değişir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 bizim üniversite de alınıyo ama ortalamanın 2:50 nin üzerinde olması lazım.. p.s ortalamadan emin deilim daha düşükte olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 danışmanı kafalarsa,ortalama mortalama da sallanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 hazırlıktayken alınmıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 hazırlık bitiminde biz de calculus,fizik 1 ,kimya 1 gibi dersler alınıyor.mühendislik fakültesi olarak konuştum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 bizim okulda alınıo walla ama zorunluluk deilse yazın uğraşmaya değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar