Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 ya şimdi baktım da çok sakat pozisyon..hakem olsam ben de verebilirdim çünkü vermesen rezil olabilirsin..sonuçta kimse buna net penaltı değil diyemez net penaltı da diyemez...o yüzden verdi iyi oldu.. alex de kariyerinde 2 kere penaltı kaçırdı ikisi de çok önemliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Gilean galatasaraylısın üstüne üstlük objektif bakmıyorsun ya da futboldan çaktığın yok [ Mesaj 13 Mayıs 2007, Pazar - 20:40 tarihinde, Slat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 stres kesin başka birşey olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 ortamı germeye gerek yok çok şucucun bilmezsin etmezsin diye. Herkesin yorumu kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 ne alakası var..maçı izlemiosun galiba?trabzonun yüzde yüz iki tane atağını ofsayt diye kestiler.. ümit özat net kırmızı..penaltı desen şüpheli..gayet objektif davraniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 ofsayt diyemezsin onlara o açıdan gilean ümitinki kırmızı olabilir o konuda haklı olabilirsin ama penaltıydı ve dediğim gibi yorum yapamazsın o açıdan köşeden görüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 abi yuh nası yorum yapamazsın ya ben mi körüm? ofsaytta yorum yapamazsın diye birşey yok..bildiğin matematik fizik gibi bişi ofsayt.lig tv çekti çizgiyi siz görün diye..alakası yok ofsaytla..üstelik ofsaytı bozan adam hakem tarafında..görmeme ihtimali yok.hadi diyelim görmedi..ikinci pozisyonda çizgi çekmeye bile gerek yok.. ama bak ben ne dedim hakem satılmış demiştim başta ama değiştirdim o fikrimi..çünkü adam hakkaten ofsayt ne bilmiyo..hatırlarsın ayman'a bi ofsayt verdi..en az 8 metre falan ofsayt değil adam..herhalde kuralı bilmiyo dedim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 gooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 belliydi gol olacağıu zaten..göz göre göre geldi..aptal trabzon dakka daka çekildi defansa..nese zaten değiştirmiyo pek bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 eh beraberlikte iyidir lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 GOOOOOOOOOOOOOOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 gol be helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 gilean köşeden görüyor mataronda çevirip tam önden yeni bi teknoloji yaptılar ordan görürüz burdan belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 nese abi güzel bi maç oldu..beraberlik zaten maçın hakkı..bizim gs maçının da hakkı beraberlikti normal 1-1 bitmesi..bari 2. olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 sivas atti, boyle biterse ilan atiyoruz sanirim turu xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar