Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

büyükada/aya yorgi/tarihçe/web sitesi ?

HymnOfSnuk

Öne çıkan mesajlar

Çocukluğumu büyükadada geçirmiş olarak anlatayım.
Ayayorgiye çıkarken bayağı bir yoku$ var.
Yoku$ hemen çaybahçesinin yanında ba$lıyor.
Kiliseye vardığında , girişinde çok küçük bir bahçe , bahçesinde banklar bulunuyor.
İlk girdiğinde bağı$ kutuları ve mumlar görüceksin , mumları dikmek için ayrı kaplar içinde kum bulunmakta.
Mumu yakıp dilek dileyip koyabilirsin.
İçeriye çok açık kıyafetle olmamakla birlikte girebilir , birçok resim , birçok güzellik görebilirsin.
Bir yandanda insanların o ortamda dua ederken kendinlerini kaybettikleri gözüne çarpacaktır.
Alt katında demirden kabartmalı bir resim var , insanlar bozuk paraları ilk koyu$ta dik tutturabilirse resim üzerinde dileklerinin gerçek olacağına inanılar.
Kilise dışında hemen sağ tarafta küçük bir mezarlık görüceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

gördüm aldım ya kaynakçaya tek o kitabı yazdım zaten millet yazmış 4-5 kitap. :9
neyse gittim adaya hangi akla hizmetse yayan gideyim dedim gidene kadar geberdim.ömrümden 5 sene çaldı o yokuş daha başka bi şey demem.neyse işte papazla mı pederle mi her neyse onunla konuştum.baya bi gezdim içini dışını.sora yandaki lokanta gibi yerde köfte yedim şahaneydi hehe.
ama bi daha yayan gitmem.faytona da para bayılmak istemiyorum.fayton bi şekil beleşe gelirse giderim başka türlü gitmem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...