HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 3 günüm kaldı ve en az 3 sayfalık bi ödev hazırlamam gerek.bi site lazım , desin ki kilise arazisi şu kadardır , dışı böyledir , içi şöyledir filan.olmadı ben kendim gidicem de millet internetten yaptı yani ve sıcakta ölürüm ben oraya çıkana kadar.yardım ediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 nette bulman çok düşük bir olasılık.. bence git bi değişiklik olur,oradakiler zaten bolca bilgi veriyorlar tarihçesi x i y si hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 gidiyorum vapur kalkıyo 1 saat sonra. :9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Çocukluğumu büyükadada geçirmiş olarak anlatayım. Ayayorgiye çıkarken bayağı bir yoku$ var. Yoku$ hemen çaybahçesinin yanında ba$lıyor. Kiliseye vardığında , girişinde çok küçük bir bahçe , bahçesinde banklar bulunuyor. İlk girdiğinde bağı$ kutuları ve mumlar görüceksin , mumları dikmek için ayrı kaplar içinde kum bulunmakta. Mumu yakıp dilek dileyip koyabilirsin. İçeriye çok açık kıyafetle olmamakla birlikte girebilir , birçok resim , birçok güzellik görebilirsin. Bir yandanda insanların o ortamda dua ederken kendinlerini kaybettikleri gözüne çarpacaktır. Alt katında demirden kabartmalı bir resim var , insanlar bozuk paraları ilk koyu$ta dik tutturabilirse resim üzerinde dileklerinin gerçek olacağına inanılar. Kilise dışında hemen sağ tarafta küçük bir mezarlık görüceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 off ayı yogi diye okudum 5 dakkadır bakıyorum büyük adayla ayı yoginin alakası ne ya rezilim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 ayı yogi. o da iyiymi$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Haha benimde yarın projem var orda Tüh kaçırdık bak Foto makinende vardır senin:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 benimde çocukken yazlar büyükada da geçiyordu..ah ulan zaman ah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 orda bi kitapçık vardı aya yorgiyle ilgili 15 syfalık falan Gördünmü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 gördüm aldım ya kaynakçaya tek o kitabı yazdım zaten millet yazmış 4-5 kitap. :9 neyse gittim adaya hangi akla hizmetse yayan gideyim dedim gidene kadar geberdim.ömrümden 5 sene çaldı o yokuş daha başka bi şey demem.neyse işte papazla mı pederle mi her neyse onunla konuştum.baya bi gezdim içini dışını.sora yandaki lokanta gibi yerde köfte yedim şahaneydi hehe. ama bi daha yayan gitmem.faytona da para bayılmak istemiyorum.fayton bi şekil beleşe gelirse giderim başka türlü gitmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar