ajmet Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 hey gidi hey bizim gencligimizde boleydi kadrolar:P Van der Saar Reiziger Blind Rijkaard F De Boer Seedorf Litmanen Davids Finidi R De Boer Overmars Kluivert Kanu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 hollanda milli takımı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 blind le finidiyi tanımıyorum sadece oha kadroya bak be heyt ama bi aralar fırtına gibi esmişler kupa bırakmamışlar ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 yabancı değil frank de boer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 aron winteri atlamışız, çikolata renkli dmc :) said: Bugüne kadar alt yapıdan gelip Ajax’ın simgesi olmuş oyuncularından ilk aklımıza gelenler; Wim Anderiesen, Pİet van Reenen, Johan Cruyff, Johan Neeskens, Arie Haan, Wim Suurbier, Ruud Kral, Barry Hulshoff, Johnny Rep, Frank Rijkaard, Marco van Basten, Edgar Oavids, Clarence Seedorf, Patrick Kfuîvert, Frank and Ronald de Boer, Nwankwo Kanu, Marc Overmars, Dennİs Bergkamp, Edwin van der Saar, Danny Blind, Aron Winter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 bizde 89 milan kadrosuyla büyüdük. van basten, gullit, reijkaard... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 birde Ronald Koeman vardi o kadroda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 finidi george nijeryalı eleman olması lazım ama blindi bende çıkaramadım onun dışında herkes son derece önemli isimler olmuş demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Efsane kadrodur kendileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 blind kivircik sacli stoperdi hatta ajax in bi ara manageri da olmasi lzm belki su andaki hala hatirlayamadim o kadarini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Danny BLIND Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 oo dany blind'i nasıl çıkaramazsını? Adam 39 yaşında hala top koşturuyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 hahah cm oyunlarının favori takımı zamanında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 futbolu sevdiren adamlardır bunlar bana, pazar günleri ntvde özel programlar falan olurdu bu adamların özel hayatını falan anlatırlardı çok güzeldi ya çok özel adamlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Bu kadrolar bana avrupa futbolunun ne kadar geriye gittiğini anlatmakdan başka bir işe yaramıyor :=) Bu kadro daha sonra dağıldığında bu oyunculardan 3 tanesini içeren takım inanılmaz kabul edilmeye başlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar