BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Anladım.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır!
arcane Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 queen of the damned te öyle bi şarkı yok bence birileri kafasına göre rename etmiş kakalamışlar kazaa ya :) hala jon davis olmadığını iddia ediyorum[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG!
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 queen of the damned deki korn şarkısının adı forsaken dir.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 eha iyice karıştı queen of the damned deki forsaken orjinalinde disturbed çalıyo parçayı anladığım kadarıyla da jon davis back vocal, bi de jon davis versiyonu varmış sanırım şarkının[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 queen of the damned de bide marilyn manson söylüyor disturbed.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
arcane Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 queen of the damned te korn yok jon davis in söylediği forsaken var ki süperdir (orjinali de odur)[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG!
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 [hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 hatta şöyle link verelim trackliste bakalım sonra bu konuda şüphemiz kalmasın[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Öne çıkan mesajlar