ses Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 LVL 70 Human Mage'imi pvp serverına migration'ı açık Warrior charla TAKAS etmek istiyorum ... Name:SES Class: Mage Race: Human LEVEL:70 Meslekler Skinning ve Tailoring Bütün itemler Karazhandan 3-4 epic ve Rare bazında lvlinin en iyi itemleridir...Zaten char High end instance'lara hazır olduğu için guild bulmakta zorlanmasınız...Mage'e aşina olmayan Warrior sahibi arkadaşları bilgilendirmek gerekirse Char ---720 spell dmg + %21 spell crit chance'e sahiptir ve 40 arcane-20 frost build'i üzerine kuruludur...Bunun anlamı hem dmg verme bazında hemde survivebilty bazında çok iyi bir dengededir (İce lance ile 2k crit , Arcane power açıkken 3.5K crit değerlerine ulaşabilir ve bu çok sık olur ) Takas istememin nedenide Caster classlardan ileri derecede baymış olmam... Takas için lvl 70 Warrior (ally olmalı) arıyorum tank olmak gibi bi niyetim yok tek istediğim 350+ blacksmitting olması ve az çok dps gear'ı olması olması...ilgilenenler PM atabilirler şimdiden teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar