sadbutTrue Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Drum Midilerini nerden bulabilirim acaba ? bır adres werebilirseniz cok memnun olurum..[hline]I'm your truth telling lies I'm your reason alibies I'm inside open your eyes I'm you sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 guitar pro ile kendin yaratabilirsin[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 her bi konu için tavsiye ettiğim reason'ı burda da tavsiye etmeden geçemeyeciim. her türden davul sample'ı (midi olarak değil ama) var.[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 sample arıyorum , guitar pro da bı turlu cozemedım yaratmayı drum midisini, yani sayılar var 44 45 gibi cok garip geldi..Quartz adlı bır program war cok sesli müzik yaratmak için, orda da kendım yaratamıyorum illa hazır midi istiyor.. Reason nedır bır program mı yoksa bir adres mi??[hline]I'm your truth telling lies I'm your reason alibies I'm inside open your eyes I'm you sad but true [Bu mesaj sadbutTrue tarafından 28 September 2003 22:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 ya bir allahın kulu da bana bu reason ı çalıştırmam için gereken dosyaların adlarını (xyz.exe olarak) bir yazsa. Deamon dan o kadar sound bank aldım yine olmadı yine olmadı. :hrr:[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 drum midi derken yani rudimentler fln mı yoksa böyle piyasada olan şarkıların drum midileri mi ?[hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Ya sürekli gidecek metronom gibi fakat drum midisi işte yani şarkıların fln deil, arkada uygulayabılecegım midiler, ustune solo yazmayı düşşündügüm midiler..[hline]I'm your truth telling lies I'm your reason alibies I'm inside open your eyes I'm you sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar