tunch Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 selam arkadaşlar.. saolsun agida patch dvdsi gönderdi , ben de bi hevesle yükledim oyunumu , patchleri kopyaladım klasöre. ama o da ne?! launcher bütün oyunu yeniden download etmeye başladı.. denemediğim yol kalmadı ; trefixledim , oyunu farklı klasöre kurdum , cleanstart yaptım.. ı ıh.. olmuyor da olmuyor.. başınıza böle bi problem geldi mi? gelen birisini gördünüz mü? bi yardım edin? en azından accountu aktif bi arkadaşımız , offical forumlarda problemimi yazarsa bi çözüm bulabiliriz belki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 hala yoksa sen bu oyunu mu ? cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 ben forumlarda aradım baktım boyle bi sorun gormedim hic. butn dosyaları download etmiodur o sen biraz bekle kanımca duzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 vista mi kullaniyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 vistada olmuo oyle bi arıza, en azından bnde olmamıstı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 vistada kisa yola sag clickleyip compatibility den winxp service pack 2 yi secip, disable visuals yapip, bir de run in administration mode secince bu sorun duzelebiliyor. bir uyum bugi var panel in vistada, patchleri gormeyip sifirdan bir daha download baslattirabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 ben zaten xp service pack 2de kullanıyorum :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Bendede aynı sorun oldu starter kit dl edip yükledim patchte 40 saat falan diyo oyunun içinde exe falanda yok zaten nası iş anlamadım yokmudur bunun çözümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ben de yükleyim bi.... chapter 7 yi merak ettim binlerce item geldi falan filan diyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar