Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Merhaba dün babam kardeşime ipod nano almış hediye neyse bana verdi ufaklık mp3 yükleyim diye kurdum itunes direk sync etmeye başladı müzikleri kendi kendine lan dedim dur dur stop falan durdumdum neyse kendim dizmeye başladım mp3leri bu sefer sync et dediğimde etmiyor. Device kısmında görüyor ipodu ama yapmıyor sync, ss aldım yardımcı olursanız sevinirim. [ Mesaj 13 Mayıs 2007, Pazar - 11:26 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 bilgisayarım bölümünde takılan usb cihazların göründüğü bölümde ipod'u seçip yazılmayı önlemek daha doğrusu salt okunur yaptın mı? onu istersen kontrol et, eğer olmuyorsa format atabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 bak koydugun resimde hemen assağıda option bölümü var orda manually manage i tıkla sorunun çözülür direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 ipod sux ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 halettim ya XD sağolun yardım için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar