Zerokull Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 2006-2007 sezonunun sampiyonunu belirliyecek olan mac saat 15:00 te hacettepe universitesi beytepe kampusundeki stadyumda oynanicak ilgilenenlere duyurulur. Hacettepe ile Gazi arasindan oynanicak mac bunun yari sira iceride senlikde olacagindan guzel olabili haber veriyim dedim ben orda olucam buyuk bi ihtimal... 12/05/2007 [ Mesaj 12 Mayıs 2007, Cumartesi - 09:57 tarihinde, Zerokull tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Gazi FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 izlemeyi çok isterdim ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 superbowl finali sandım ahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 evet aslında amerkan futbolu ligi yada türkiye amerkan futbolu ligi olurda amerkan futbol ligi şaşırtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Keske bizim üniversite'ninde takımı olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Soyle bide ozet geceyim... iki tarafta maca iyi basladi yanliz ikinci devreye dogru hacettepe ofansi 2 kere gazinin 20 yardindan geri donunce ilk yari 6-6 kapandi daha sonrasinda ise ikinci yari mac 12-12ye gelirken uzatmalara kalana maci hacettepe 15-12 kazandi :D. Boylece turkiyedede artik fieldgoaller iice onem kazanmis oldu. Macin genelinde bi senlik havasi vardi ilk defa bi macta tiklim tiklim tribun vardi. Acikcasi guzel bi organizasyondu. Hacettepe Reddeers yanlis bilmiyosam 11 inci defa namaglup sekilde kupayi evine goturdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar