Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Harika bir tarz.. Bildiğiniz iyi trip-hop gruplarını yazarmısınız? Goldfrapp ve Portishead seviyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Malum Tricky var hmm birde Mazzy Star dinlerdim ben bi zamanlar iyiydi. Moloko, Thievery Corporation ve Lamb'de güzeldir [ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 20:11 tarihinde, SadButcher tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 babasini unutmussunuz yahu.. massive attack.. en sevdigim muzik turudur (ozellikle su son 1 senedir, rock muzikten iyice kopar oldum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Aa evet Massive Attack'ı da severim Inertia keeps she's moving up slowly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 wikipedia da bak bunlar var.. * Archive * Björk (mainly on Post) * Bonobo * DJ Shadow * Esthero * Hooverphonic * Lamb * Mandalay * Massive Attack * Moloko * Monk & Canatella * Morcheeba * Portishead * Thievery Corporation * Tricky * Zero 7 Ben bjork'u pek trip hop sinifina sokmam, ama hastasiyimdir o ayri.. Bunun disinda DJ Shadow superdir, Hooverphonic trip hop degildir yahu ama severim yani.. Esthero da severim ama bu sinifa girmez o da.. Digerlerinide ustteki mesajlarda bulursun.. Geri kalanida bilmem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 cibo matto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Air Zero 7 Thievery Corp. Portishead favorilerim. boyle dinlendirici bi muzik de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 massive sölicektim ben röyksopp ta olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Morcheeba biraz daha pop trip hop tadında aslında; ama tarifsiz şekilde güzeller, dinlenmeli mutlaka Massive Attack zaten laf istemiyor üzerine, aralarından bir tane seçecek olsaydım kesinlikle düşünmezdim. Tricky, Massive Attack ile çalışmış, yer yer parçalarında Massive Attack sample ları kullanmış bir insan, sevilesi. Portishead, "Trip-hop melankolik emo müziğidir" lafının türemesine sebep olan grup aslında. Laf yanlış tabi, Portishead se pek güzel. Air ve kendi adıma ondan pek ayrı tutmadığım Hooverphonic de pek süper gruplar arasındadırlar. Zero 7, yanında sayabileceğim Thievery Corporation da, aslında Trip Hop ın merkezinde olan gruplardan olsalar da yukarıdakilerden sonra dinlenmesi gereken gruplar bence. Yine çok iyi iş yapıyorlar ama önce yukarıdakiler lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 benim için yeni bir tarz olan trip hop hakkında bu kadar fazla grup önerisi bulmak ağzımı sulandırdı doğrusu. kathryn williams k's choice yi dinliyorum çok sevdim müziklerini portisheadın adı geçmiş zaten. birde inner çok güzel parçaları olan bir gurup bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 jay jay johansın da vardır bi kaç albümü tam bir trip hop tur ama sonra dönmüştür garip kendi yolunun sanatçısı oldu çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Az bilinenlerden archive, unkle, sneaker pimps, smoke city, frou frou ve telepopmusik güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necrodmus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 roads bu şarkıyı dinledim ve kopamadım trip hopdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 röyksopp? electronica be abi onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar