Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trip-Hop

Sensible

Öne çıkan mesajlar

wikipedia da bak bunlar var..
* Archive
* Björk (mainly on Post)
* Bonobo
* DJ Shadow
* Esthero
* Hooverphonic
* Lamb
* Mandalay
* Massive Attack
* Moloko
* Monk & Canatella
* Morcheeba
* Portishead
* Thievery Corporation
* Tricky
* Zero 7

Ben bjork'u pek trip hop sinifina sokmam, ama hastasiyimdir o ayri.. Bunun disinda DJ Shadow superdir, Hooverphonic trip hop degildir yahu ama severim yani.. Esthero da severim ama bu sinifa girmez o da.. Digerlerinide ustteki mesajlarda bulursun.. Geri kalanida bilmem..
Sosyal ağlarda paylaş

Morcheeba biraz daha pop trip hop tadında aslında; ama tarifsiz şekilde güzeller, dinlenmeli mutlaka

Massive Attack zaten laf istemiyor üzerine, aralarından bir tane seçecek olsaydım kesinlikle düşünmezdim.

Tricky, Massive Attack ile çalışmış, yer yer parçalarında Massive Attack sample ları kullanmış bir insan, sevilesi.

Portishead, "Trip-hop melankolik emo müziğidir" lafının türemesine sebep olan grup aslında. Laf yanlış tabi, Portishead se pek güzel.

Air
ve kendi adıma ondan pek ayrı tutmadığım Hooverphonic de pek süper gruplar arasındadırlar.

Zero 7, yanında sayabileceğim Thievery Corporation da, aslında Trip Hop ın merkezinde olan gruplardan olsalar da yukarıdakilerden sonra dinlenmesi gereken gruplar bence. Yine çok iyi iş yapıyorlar ama önce yukarıdakiler lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

benim için yeni bir tarz olan trip hop hakkında bu kadar fazla grup önerisi bulmak ağzımı sulandırdı doğrusu.
kathryn williams
k's choice yi dinliyorum çok sevdim müziklerini
portisheadın adı geçmiş zaten.
birde inner çok güzel parçaları olan bir gurup bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...