thanatos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 acil us account ariyorum. icinde char olmasi olmamasi onemli degil. nereli olduguda onemli degil. si olmasi tercihtir ama olmasada sorun degil :) satan warsa bana pm'den ulassin. ps:arkadasim icin ariyorum oyunsuzluktan sapitmak uzere=p[hline]imzada neymi$? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 up :)[hline]imzada neymi$? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 hala bulamadik bida up :([hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. ve Pet bolumu istiyorum. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 havatürkten alsana up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 avatürkte şu anda bulunmuyor.[hline]no woman no cry | Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 o accini ben alabilirim kac para onerirsin ?[hline]Hayat Benle Sınırlıdır Ben İse Sınırsız.... Remreld Cabalist as follower of Belgarionn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 iyi bir ücret karşılığı bende acclarımı satmayı düşünüyorum yanlız ucuz bişeler beklemeyin birinde 50 minstrel 99 qua chain suit 5 sidi drop item chain bot bunlardan biri prince drop silah vs 6 plat para 160 diamond 180 filan sapphire seal 46 cleric üzerinde df diamond suit var eritseniz 2.5 plat eder 3 prince drop hammer 34 necro diğer accde 50 earth theurgist 27 infil 27 theurgist var 20+ theurgistte sidi drop staff var prince drop staff ve dartmoor yeni stafflarından var bide burda weapon crafter char var 380 mi ne craft var yanlız gerçekten 50-60 milyona almayı beklemeyin bu accları irtibata geçebiliriz gerçekten almak isteyenlerle iki accdada si vardır[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all [Bu mesaj Glatheros tarafından 21 September 2003 22:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 of of maşallah[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in K.A.L. (neophyte fletcher) [bu mesajın Mirluin tarafından 15 September 2003 tarihinde değiştirilmemesinin sebebi mesajın bu tarihten sonra atılmış olmasıdır] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 necro artık 36 :))[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apaydin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 herşey iyi güzel ama oyunu nerden alabilirm kafayı yiyecem valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar