eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 said: Yaptığı gaflar saymakla bitmez,ekşi sözlük'e gir oku. Brezilyalı teknik direktör scolari'yi italyan yapmıştır bir gece'de:P sporu futbol olarak algılamamak gerek bence ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tumu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Emeğe saygı.... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 ekmek parası işte ne yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 said: Horrible şöyle buyurmuş: o diil de ben şunu anlamadım . Klipte şarkıyı söyleyen kız nie dideme yavşıo :S :/ ?? Tüm iğrençliğine rağmen hayatımın belki de en zor 3 dk sını geçirmeme rağmen, bu sorunun cevabını bulabilmek için sonuna kadar izledim klibi. Ve hiç bir sonuç bulamadım. Taa ki yönetmen yazısının altında o zat ın adı çıkana kadar; İbrahim Tatlıses. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 said: sporu futbol olarak algılamamak gerek bence ;) Oradaki alıntıda spor=futbol gibi birşey yok ki, sadece yaptığı bir gafı yazmış arkadaş. Spor=futbol takıntımızı yenmemiz lazım bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 messimo n oliyim be burcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 burcu esmersoy kim lan? diye girdim topice klibi izlemedim. google da aradım. oyy ^^ NTV spor spikeri kızımızmış. severim kendisini ailecek begeniyle izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 kim burcu esmersoy ya war mi resimleri falan ? bi de video o kadar kalitesiz ki babam ciksa tanimicam , hic bi sey belli olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 ne oldum degil ne olacagim demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar