Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Dünden beri uğraşıyorum kafayı yiyecem. Şimdik bi doktor resmi var ben bunun arka planını silip açık mavi granident bir zemine koyacam flashda ama velakin. Ne kadar içten alırsam alayım kadının kenarlarında beyazklıklar çıkıyor. Bunu nasıl halledicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 yapabileceğin en güzel selection ı yap, sonra select > modify > contract deyip 2 pixel ufalt sonra select > feather deyip 1 pixel değer ver sonra da onu yeni layer olarak kopyala, geri kalan tüm layerları sil. sonra png formatında kaydet, flaşa aktar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Örnekde veriyimde: Orjinal hali: Benim yaptığım: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Olmuyo ya yapamıyorum ufff dellencem şimdi. Neyi yanlış yapıyorum ben yahu[ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 18:30 tarihinde, Pluton tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 edik: kulaklarının altı falan biraz şey olmuş oraları halledersin sanırım bende bu kadar yapabildim ^.^' [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 18:37 tarihinde, SpiderS_DangeR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 edit: Horace'ın dediklerini yapınca çok rahat oluyor zaten??? edit2: PNG hali[ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 18:45 tarihinde, GE-TA tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Ben öyle yapmadım, magic wand tool ile tolerance'ı 6 ya ayarlayıp beyazları seçtim sonra right click->select inverse->layer via copy yaptım sonrada kaydettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Amanin GE-TA 'nın yaptığı oldu saol GE-TA bende yaptıydım bişilerde kafasının üstünü yapamadıydım :D Saol Saol Saol :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Aldırma bende sana verdikleri Demonoid davettiyeni araklamıştım. Vicdan durumları. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 heueheueheuehu Öldüm gülmekden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Magic Wand + tolerance ayarı, en zor seçimlerin dostu :P Ha bu arada bi de yukarıdaki menüden select color range vardır, böyle bir resimde en hızlı çözüm o sanırım. Tavsiye ederim. [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 20:51 tarihinde, arcane tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Gömlekleri beyaz olunca colorrange yaramıyo işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Ayarlarıyla oynarsın, yarar. Highlight falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Kadını seçmek için Pen Tool kullan ben photoshop kullanmaya başlıyalı 1 hafta falan oluyor tüm resimlerimi bununla kesiyorum çok başarılı sonuçlar alıyorum. Ayar olarak Pen Tool'u seçince yukarıdan ayarlardan Shape Layers yerine Paths'i seç sonra aç zoomunu iyice pixel pixel falan gerekli yakınlıktan istediğin incelikle çalışabilirsin tıklıya tıklıya en sonunda bitirince sağ tıklıyarak Make Selection arkasından Select>Inverse daha sonra Image>Clear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 abi küçücük şey niye silgi ile etrafını silmediniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 1 - Path kullanarak seçim yapın. 2 - saç falan gibi yerler için feather kullanın. 3 - CS3 versiyonunda bu iş acaip geliştirilmiş çok detaylı seçeneklere kolayca ulaşılıyor, onu edinin (extended edition şeettim ben ne farkı var bilmiyorum ama extanded :D vardır bişey eheheh) ehe gözümden kaçmış path kullanımını anlatmışlar eccük... [ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 08:29 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar