Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Durduk yere wamp Mysql sunucusu patladı ya. phpmyadmin'e girmiyo mysql gitti resmen. Daha önce başına gelen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 semptomları yazarsan yardımcı olabiliriz.. en basitinden, hizmeti durmuş olabilir? (tabii işletim sistemini bilmeyince komik oluyor böyle demek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Windows XP işletim sistemi. Herşey normal ama durduk yere gitti. #2003 - Sunucu yanıt vermiyor Diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 herşey normal demişsin de, bilgisayarım' a sağ tık, yönet hizmetler > hizmetler oradan mysql ve apache hizmetlerini bul, bak bakalım çalışıyorlar mı? hatta xammp control bu işi daha da kolaylaştırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 hiç uğraşmayıp yeniden kurdum. www klasörümü yedekledimde :D ama baktım hiç biri gitmedi thx müm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar