hitler- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Turizm okuyan ve turizm işi ile ilgilenen arkadaşlar lütfen bana odalar bölümü yönetimi hakkında bilgi verebilirler mi ? Çok teşekkür ediyorum.. Netten çok aradım ama bulamadım , son çarem forumlardan :( Saygılarımla.. [ Mesaj 15 Mayıs 2007, Salı - 15:26 tarihinde, hitler- tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 ne gibi bir bilgi istiyorsun? odalar bölümü housekeeping ve fo departmanlarından oluşur, odalar bölümü müdürüne bağlı fo müdürü ve executive housekeeper vardır, budur öğrenmek istediğin ne tam olarak? yönetim charti yeter mi? Front office Reservations Housekeeping Concierge hepsinin bölüm yöneticileri rooms division directora bağlı olur normalde, haliyle concierge normalde foma bağlıdır ama teoride nasıl tam emin değilim bak güzel site buldum sana; direk dl linki konuyla ilgili ppt için, sitenin kalanına da göz atabilirsin http://wps.prenhall.com/wps/media/objects/1930/1976991/chapter05.ppt [ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 22:17 tarihinde, Nefr tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 birde subjektif bilgi vereyim; otelde çalışabileceğin en keyifli bölümdür, zira robot gibi çalışmadığın, gerçekten fark yaratabildiğin tek alandır. satış pazarlama departmanı da bazı otellerde ayrı, bazılarında rda bağlı olur, o da zevkli bölüm ama ben otelde resepsiyon acentada operasyonu sever ve öneririm şahsen =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar