Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Arkadaşlar bu müzikleri bulanların mekani cennette hazır. 1- Kimlik filminin girişindeki solo. 2- Eyes Wide Shot filminde herif yiyişmeden evel ayin gibi bir yere gidiyor orda güzel bir müzik var enstrümantal. Bu müzikleri bulabilirseniz muhteşem olur. Yürüyün patiler! Ps: Simdiden teşekkürler.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Kimliği bilmiyorum da öbürü Eyes Wide Shut- Orgy Theme (oh yeah).mp3[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Kimlik-Identity yeni yayinlanan bi film. Bilen yok mu patiler?[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 up[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Jester Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 identity de foo fighters - all my life tan başka müzik olduğunu hatırlamıyorum[hline]the action brings reaction -Sene bindokuzyuz çift sıfır.Ben koredeyim, Heryer çöl, Bir anda ağaçların arkasından almanlar fırladı şelalede olduğum için hemen suyun içine girebildim,Araziye uyumlu mor giysilerimizle dağlarda ilerlemeye devam ettik, -Hocam bi sktr git ya
Öne çıkan mesajlar