ColdShadow Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 günde 4-5 saat uyuyorum şu sıralar staj yaptığım için. gün b.k oluyor resmen 3-4 bardak nescafe her gün. uyanmak tam bir işkence. üstüne birde erkenden uykunun gelmesi. örneğin şimdi yatağa girsem tahminimce 2-3 dk içinde direk dalarım uykuya... gerçi 7 saat uyusam yine uyanmak işkence. en az 8-9 saat hatta o gün 12 saat ihtiyacım varsa 12 saat olmalı. bi arkadaşında dediği gibi kurduğun saatte uyanınca 3 saat bile uyusan canın bir daha uyumak istemeyecekse, bi 5 dk daha uyuyayım diye saatin alarmı değiştirmeyeceksen süper bir buluş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 bana 3 saat uyku gayet yetiyo şuan ama tabi okul olduğu zaman 10 saat uyusam yine zor kalkıyorum, psikolojik heralde :b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 3saat yetiyor göt sıkışınca.. 5gün toplam 9saat uyuduktan sonra işleri bitirince (cuma akşamı) yatıp 12saat uyuduğumu bilirim.. göt sıkışınca 3saat uyku lüks bile geliyor bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 uyumak gibisi warmı len :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 ben zaten 4-5 saat uyuyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 rem evresini açabilsek hep süper olacak da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 en çok okunanlar kısmındaki başlıklara baktın mı o verdiğin linkten :D asdfasfdas koptum gece gece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 ben bayadır 3 saat bile uyucak zaman bulamadan yaşıyorum, 2 saat uyku yerine 1 redbull çakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 ben once onunla uyurum sonra bi 5 saat daha uyurum. ohhs. caktirmican ama "yok kullanmiyorum ben" dicen. gunde 13 saat uyku sufer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar