Khan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 1 ay once kdr c&b yoluyla 1000 cash aldım .kredi kartım yurtdısı harcamalarına kapalı olduğu için parayı çekemediler 5 keere denendi daha sora bu sorun halledildi ve c&b parayı benden aldı.şimdi bugun hesabıma girmeye çalıstığımda banlandığımı gordum.sitede paymant fraud diyordu.k2 parayı alamadığını soyleyip hesabımı kapadı.ama c&b parayı benden aldı.telefonla açıp konuştuğum yetkili k2nin ödemeyi görmediğini sorunun 2 gün içinde halledileceğini soyledi. bu noktakada 2sorum var.para alındığı haldehesabım açılmazsa ne yapmalıyım. hesabım açıldı dielim bi kaç arkadasım açılsa bile sealli olmayan itemlerin silineceğini soyledi.boyle bişe olma ihtimali warmı ? bilgisi olan beni aydınlatabilirse çok sevinirim saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 çokyardımcı oldunuz :) sorun çözüldü sağolun. böyle bi sorun yaşayan olursa c&b ile gorusup k2 ye mail attırması yeterlidir.2 gün içinde sonuç lırsınız.ben aynı gün açtırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Demekki Herkes beleş oynuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paticikde bu oyunu oynayan kaldığını sanmıyorum ... Knight artık oynanabilirliği çok az olan bi oyun. Hertarafta koxperlar slotları doldurmuş, duperlar +5 takılar yapmış +548797 itemlarla oynuyorlar! K2'nin bi iş yaptığı yok bu konularda! Bu oyun ölmek üzere, son anlarını yaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Bu oyun çoktan öldü zaten ama hala görmemekde ısrar eden insanlar var. Allah ıslah etsin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar